Kundeservice: +45 71 74 50 50

Om os

Hvem er WeCoverYou?

Kort om WeCoverYou

WeCoverYou blev grundlagt i februar 2013 med første butik i Vintapperstræde Odense og har siden bredt sig ud til flere af landets hjørner. Fra Svendborg i sydøst til Aalborg i nord. Hos WeCoverYou er dit Apple, Samsung eller Huawei produkt i trygge hænder. Vi er Danmarks største og første fysiske konceptkæde med covers og tilbehør til Apple, Samsung og Huawei. Vi bestræber os altid på, at have de nyeste covers og tilbehør på lager og opdaterer vores sortiment på månedlig basis.

I butikkerne har vi værksteder inkl. top-kvalificerede teknikere, hvor vi tilbyder reparationer af iPhones, iPads, Macbooks og andre smartphones til landets nok mest fordelagtige priser. Vi er Danmarks største reparatør og står inde for et højt serviceniveau og uanede mængder erfaringer. Hos os er din Smartphone i trygge hænder.

Du finder os i hele Danmark

Vi vil gerne være dit lokale valg. WeCoverYou har bredt sig ud på det meste af Fyn, Jylland og Sjælland. Pr. September 2017 finder du vores butikker i Odense, Svendborg, Kolding, Vejle, Aarhus, Aalborg, Herning, Esbjerg og Køge .

Alle vores butikker holdes altid opdaterede og optimerede på produkt og service og du vil altid kunne finde særligt eksklusive eller specifikke produkter, som du hverken vil kunne finde i vores egen webshop eller i andre fysiske butikker i landet.

Find din nærmeste butik
Du finder os i hele Danmark

Smartphone, iPad & MacBook reparationer

Vi kan tilbyde reparation af alt fra knust glas, sløve knapper, døde batterier eller skrattende mikrofoner. Vores teknikere sidder altid parate til at diagnosticere omfanget af skaderne på din smartphone eller tablet. Med stor entusiasme fikser de ødelagte iPhones eller iPads på mellem 30-60 minutter - så ka' du drikke en kop kaf' imens.

Vi vægter kundeservice, kvalitet og pris lige højt. Covers og tilbehør er nøje udvalgt mhp. tidstypiske trends og reservedele til reparationer findes kun i én kvalitet (OEM), original kvalitet. Det er så tæt på Apple's eget samlebånd vi kommer, uden at bryde ind i deres lager.

Find prisoversigt for reparationer her
Smartphone, iPad & MacBook reparationer

Kvalitet & Kvantitet

Årligt udfører vores værksteder langt over 60.000 reparationer, hvilket for for dig, som kunde, betyder at din smartphone varetages af yderst erfarne teknikere. Der findes nok ikke den skøre skade, de ikke allerede har set - og fikset. Vi tilbyder bl.a. reparation af iPhone 4/4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus., iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X.

Endvidere reparerer vi også andre mærker som Samsung, LG, Sony og Nokia. Vi reparerer samtidig også alle slags skader på følgende iPad modeller som iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Mini, iPad Air, iPad Air 2 og iPad Pro. Vi håndterer også reparationer af din Macbook. Vi reparerer fx knust glas, ødelagt skærm, slidte knapper m.m.

Find prisoversigt for reparationer her
Kvalitet & Kvantitet

Køb & Salg af Brugte iPhones/iPads

Vi tilbyder også køb og salg af brugte iPhones og iPads til billige priser. Kig ind i en af vores butikker og få lavet en vurdering på din brugte telefon - eller byt den evt. til en nyere model for billige penge. Du finder vores butikker i Odense, Svendborg, Kolding, Vejle, Herning, Århus, Esbjerg, Ålborg og Køge.

WeCoverYou reparerer alle typer af skader og kan bl.a. tilbyde hurtig og effektiv udskiftning af din skærm i original kvalitet på lige godt 30 min.

Se hvilke priser vi kan tilbyde for din brugte enhed
Køb & Salg af Brugte iPhones/iPads

Alt i Covers & Tilbehør

Det fremgår jo næsten lidt af navnet, men hos WeCoverYou er vi mest af alt specialiserede i, at få din iPhone, iPad, MacBook, Samsung eller Huawei godt dækket ind. Hvad enten skaden er sket og du mangler en hurtig og effektiv reparation, eller din splinternye iPhone 4, 5, 6 , 7, 8 eller X skal gøres personlig, så hjælper vi dig hjertens gerne. Vi har mere end tusinde forskellige covers til dit Apple, Samsung og Huawei produkt og det i begge ender af prisskalaen. I webshoppen finder du covers i hård plast, kunstlæder, i silikone, gennemsigtige eller i læder (ægte/syntetisk). Din Smartphone siger en del om din person, men det gør dit valg af cover i høj grad også - så gør din oplevelse med Apple, Samsung eller Huawei lidt mere særlig med et personligt og unikt cover. Du kan se store dele af udvalget i vores webshop, men det er i butikkerne, at du finder de unikke eller særligt eksklusive tilbud. Hos os er din iPhone i trygge hænder. 

Se hele udvalget i vores Webshop
Alt i Covers & Tilbehør