WeCoverYou

WeCoverYou blev grundlagt i februar 2013 med den første butik i Vintapperstræde, Odense og har siden bredt sig ud. Vi er Danmarks største og første fysiske konceptkæde med covers- og tilbehør til Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Xiaomi m.fl.
Vi bestræber os altid på at have de nyeste covers- og tilbehør på lager og opdaterer vores sortiment på månedlig basis. Vi vægter kundeservice, kvalitet og pris lige højt.

I butikkerne har vi værksteder med top-kvalificerede teknikere, hvor vi tilbyder reparationer af iPhones, iPads, Macbooks og andre smartphones – til landets nok mest fordelagtige priser. Vi er Danmarks største reparatørkæde, hvor vi har en høj servicestandard, samt erfaringsniveau.

Danmarks bedste mobil- og IT service

I januar 2019 blev WeCoverYou opkøbt af LabTech Data. Hermed blev WeCoverYou udvidet med 17 butikker, så der nu i alt er 22 butikker. Der er både separate WeCoverYou og LabTech butikker, men de findes også kombineret.

Med WeCoverYou, der er Danmarks bedste mobilservice og LabTech Data, der er Danmarks bedste IT-service, får du nu begge dele samlet ét sted!

Det tilbyder vi

Reparationer
Vi kan tilbyde reparation af alt fra knust glas, sløve knapper, døde batterier, skrattende mikrofoner mm. Vores teknikere sidder altid parate til at diagnosticere omfanget af skaderne på din smartphone, iPad, Macbook eller iMac.
Vi reparerer alle typer af skader og kan blandt andet tilbyde hurtig og effektiv udskiftning af din skærm i original kvalitet. Med stor entusiasme fikser de ødelagte iPhones eller iPads på mellem 30-60 minutter, alt efter travlhed i butikken.

iPhone reparationer og priser iPad reparationer og priser Macbook/iMac reparationer og priser Andre smartphone reparationer og priser

Køb og salg af brugte iPhones/iPads
Vi både køber og sælger brugte og nye iPhones/iPads til billige priser.

Ønsker du at sælge din brugte iPhone eller iPad, så kig ind i en af vores butikker og få lavet en vurdering på din enhed – eller byt den evt. til en nyere model for billige penge.

Her finder du vores butikker.

Sælg din brugte iPhone Sælg din brugte iPad Køb brugte og nye iPhones Køb brugte og nye iPads

Covers, tilbehør og gaming

Vi er specialiserede i, at få din iPhone, iPad, MacBook, Samsung, Huawei, OnePlus eller Xiaomi godt dækket ind. Skal din smartphone, iPad eller computer gøres personlig, så hjælper vi dig gerne.

Covers
Din Smartphone siger en del om din person, men det gør dit valg af cover i høj grad også – så gør din oplevelse med din smartphone lidt mere særlig med et personligt og unikt cover.
Vi har mere end tusinde forskellige covers til smartphones og det er i begge ender af prisskalaen. På webshoppen finder du covers i hård plast, kunstlæder, silikone, gennemsigtige eller i læder (både ægte og syntetisk).

Du kan se store dele af udvalget i vores webshop, men det er i butikkerne, at du finder de unikke og særligt eksklusive tilbud. Her finder du vores butikker.

Tilbehør
Vi har stort set alt, hvad der begæres af tilbehør til smartphones, iPads og computere.
Der er et kæmpe udvalg af headphones/earphones, powerbanks, PopSockets, kabler/opladere, beskyttelsesglas, højtalere, tasker, originalt Apple og meget meget mere.

Gaming
Vi har også et stort udvalg i gaming tilbehør fra Trust i form af gamermus, gamer keyboard, gamer headset mm. samt pakkeløsninger, hvis det skulle være noget.

Kom til webshoppen

Tilbehør
Vi har stort set alt, hvad der begæres af tilbehør til smartphones, iPads og computere.
Der er et kæmpe udvalg af headphones/earphones, powerbanks, PopSockets, kabler/opladere, beskyttelsesglas, højtalere, tasker, originalt Apple og meget meget mere.

Gaming
Vi har også et stort udvalg i gaming tilbehør fra Trust i form af gamermus, gamer keyboard, gamer headset mm. samt pakkeløsninger, hvis det skulle være noget.

Kom til webshoppen

Dygtige og kompatente Mac reparatører i Rosengårdcentret

Dygtige og kompatente Mac reparatører i Rosengårdcentret
Super god oplevelse at aflevere sin Macbook Pro til dygtige kompetente elektronik reparatører. Her er tale om et RIGTIGT Mac værksted, hvor de fejlfinder og reparere til fornuftige priser.
Mine varmeste anbefalinger.

Alexander / Trustpilot

Let og enkelt bestilling og levering

Fin, enkel bestilling og levering. 
Dog nåede jeg ikke at få leveret pakken inden min datters fødselsdag hvor den skulle bruge. Dette havde jeg skrevet til firmaet. De skrev tilbage og beklagede det ikke kunne nås og lagde så en ekstra lille ting til min datter i pakken. Det blev hun rigtigt glad for. Det var god service.

Morten / Trustpilot

Kanon Go’ service

Kanon Go’ service, med god tid.
Fik byttet mit beskyttelsesglas gratis med et smil. 
På trods af jeg selv havde ødelagt det. 
Tak for jeres dejlige måde at være på, jeg kommer helt sikkert igen, og handler til jeres lave priser!

Jan / Trustpilot

Kvalitet og kvantitet

Årligt udfører vores værksteder langt over 60.000 reparationer, hvilket for dig, som kunde, betyder at din smartphone, iPad, Macbook eller iMac varetages af yderst erfarne teknikere.

Butikker

Vi vil gerne være dit lokale valg. Derfor er vi at finde i hele Danmark.

I vores butikker vil du altid kunne finde særligt eksklusive eller specifikke produkter, som du hverken vil kunne finde i vores egen webshop eller i andre fysiske butikker i landet.