Kvalitets reservedele

 Op til 5 års garanti

 Topkvalificerede teknikere

 Prisgaranti

Kvalitets reservedele

 Op til 5 års garanti

 Prisgaranti

 Topkvalificerede teknikere

iPhone 7/8/SE 2020 Covers

Gennemsigtigt iPhone 7/8 TPU cover

69,95 DKK

Lightning og Apple kabler

1m lightning kabel

50,00 DKK
69,95 DKK

Den gennemsnitlige tid for iPhone reparationer er på ca. 30 minutter, med forbehold for travlhed.

Diagnose (ved f.eks vandskade) modregnes ved evt. reparation.

Vi reparerer skærme med kvalitets reservedele og giver derfor op til 5 års garanti.

Lodninger/DATA

Vi kan tilbyde stort set alle bundkortreparationer, dog ikke udbedring af CPU/RAM fejl på iPhones og smartphones. Vi udfører ikke selv bundkortreparationer i butikkerne, hvorfor reparationstiderne kan variere.

Kontakt din nærmeste WeCoverYou butik for yderligere oplysninger om forventet reparationstider.

5 års garanti

Vi tilbyder 5 års garanti på Pro kvalitet (Original kvalitet)
Vi tilbyder 3 års garanti på Premium kvalitet.

Vi tager ansvar for vores reparationer og vores veluddannede professionelle teknikere sikrer at reparationerne altid bliver udført med professionel hånd.

3 og 5 års garanti er gældende fra d. 28/11-2018 

Vi ved, hvor vigtig din mobil er i dag og derfor laver vi de fleste reparationer på kun 30 minutter.

iPhone reparationer

Hos WeCoverYou i OdenseKoldingAalborg, Herning , Helsingør, Aalboirg C og Esbjerg laver vi alle slags smartphones, iPads og MacBooks.

Vi reparerer blandt andet følgende iPhone modeller
iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 6S, iPhone 6S plus, iPhone 7, iPhone 7 plus, iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, iPhone Xs, iphone Xs Max og iPhone Xr, iphone 11, iphone 11 pro, iphone 11 pro max.

Hos WeCoverYou reparerer vi alle typer af skader og kan bl.a. tilbyde hurtig og effektiv udskiftning af din iPhone skærm med kvalitets reservedele på lige godt 30 min.

Vi kan desuden tilbyde reparation af alt fra knust glas, sløve knapper, døde batterier eller skrattende mikrofoner.

Vores teknikere sidder altid parate til at diagnosticere omfanget af skaderne på din iPhone. 

Vi tilbyder iPhone reparationer på alle modeller og vi reparere endvidere også andre mærker som Samsung, LG, Sony og Nokia.

Hos os er din iPhone i trygge hænder. Vores teknikere er kvalificerede til at udføre alle former for iPhone reparationer, og vi giver op til 5 års garanti på Apple reparationer på det arbejde vi udfører, så du er i trygge hænder hos WeCoverYou.

Danmarks største reparatør

WeCoverYou er uden tvivl Danmarks største reparatør og vi udfører reparationer af iPads, MacBooks, iMacs, iPhones og andre smartphones, uanset skaden.

Du finder vores teknikere i alle vores butikker, som er fordelt rundt i landet, hvor vores teknikere altid står klar til at udføre blandt andet hurtige og effektive udskiftninger af skærme i kvalitets reservedele på henholdsvis iPhone, iPad og MacBook. 

Vores kompetente teknikere sidder parate til at reparere knust glas, sløve knapper, døde batterier, ødelagt jackstik og meget, meget mere.

Reparationer i en butik nær dig

Hos WeCoverYou har vi placeret en tekniker i alle vores butikker. Vi har allerede 7 butikker med flere på vej. Når vi udfører f.eks skærmskift på din iPhone, så overtager vi garantien fra Apple, og giver dig op til 5 års garanti på det arbejde vi har udført. 

100% tilfredshedsgaranti på alle reparationer – du skal gå glad og tilfreds fra butikken, hver gang. 

Du kan altid sikre dig, at der står en tekniker klar til at tage imod din reparation ved at bestille en tid via tidsbestillingsmodulet øverst på siden.