Bliv erhvervskunde hos WeCoverYou og nyd fordelene

Som erhvervskunde får virksomheden direkte rabat på samtlige covers, tilbehør, samt reparationer. Samme tilbud indbefatter også alle jeres ansatte, som vil kunne benytte sig af samme erhvervsrabat i privat øjemed. Rabatter og reparation kan tilskrives en erhvervskonto, hvormed I frit kan benytte jer af samtlige WeCoverYou værksteder i Danmark, såvel som få fakturaer tilsendt i stedet for at betale i butikkerne. 

Samtlige af vores værksteder er ESD-sikrede med top-kvalificerede teknikere. Vi forstår fuldt ud, hvor uvurderlig jeres telefoner, tablets og computere kan være, men de kan trygt efterlades i hænderne på vores dygtige teknikere. 

RABAT

Få rabat på reparationer, covers og en masse tilbehør.
Rabat er afhængig af antal enheder til reparation. 

FAKTURA SERVICE

Få faktura tilsendt, så medarbejderen ikke skal betale i butikken.
Vi sender også EAN faktura.

VIP SERVICE

Erhvervs kunder har altid førsteprioritet.
Få login til vores webshop med rabat priser.
Rabat aftale til medarbejdere.

Hvad vil det sige at være erhvervskunde? 

Som erhvervskunde ved WeCoverYou står du altid forrest i køen. Vi tilbyder kun de bedst reservedele og bestræber os på, at ventetiden er så kort som muligt. 
Alle vores kunder får den samme gode service og behandling, men jo oftere I benytter jer af vores service og jo større antal enheder I indleverer, desto flere fordele og større rabatsatser vil vi kunne tilbyde jer fremadrettet. 

Sådan opretter I en erhvervsaftale

Ring for aftale
Ring til kundeservice på 71 74 50 50 og hør mere om fordelene ved at være erhvervskunde hos os.

Send en mail for aftale
I er også meget velkomne til at sende en mail på [email protected] I denne mail skal der være følgende oplysninger:
Navn/virksomhed
Adresse
Tlf./mobil
CVR/EAN nummer
Faktura e-mail
Kontaktperson

Jeres virksomhed er i fokus

Som erhvervskunde hos WeCoverYou har vi din virksomhed i fokus, uanset om det er i den private- eller offentlige sektor. 
WeCoverYou har aftaler med mange store, mellemstore, samt små virksomheder og uanset størrelsen skræddersyer vi den rigtige løsning, som passer til netop jeres virksomhed. 

Vi har i dag 40 teknikere ansat, hvoraf vi har teknikere, som udelukkende prioriterer vores erhvervskunder. Vores teknikere klarer reparationen, mens du venter

Udpluk af vores kunder

Her er et lille udpluk af de erhvervs kunder vi har idag.