fbpx

Den største iPhone skærm hidtil er lanceret

Læs her om de nye ting ved iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr

Apple lanceret de tre nye iPhones: iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr. Hertil blev rygterne om den største iPhone skærm realiseret.

iPhone Xs og iPhone Xs Max

iPhone Xs findes i to størrelser. Den almindelige iPhone Xs har en 5,9” skærm, mens iPhone Xs Max har en skærm på 6,5”. Det gør det til den største skærm i iPhone-historien. De fås i op til 512 GB lagerplads, hvilket også er den største lagerplads nogensinde på en iPhone.

Ifølge Apple selv har begge modeller Retina skærme med specialfremstillede OLED-skærme, hvilket giver den mest præcise farvegengivelse, HDR og ægte sort.

De har hurtigere Face ID, banebrydende dual-kamera system og trådløs opladning, som er hurtigere end iPhone X. De har den stærkeste og smarteste chip set i en smartphone, intelligent A12 Bionic.

Som om det ikke er nok, så er de lavet i det mest holdbare glas nogensinde og forstærket med kirurgisk stål.

Du kan forudbestille iPhone Xs og iPhone Xs Max fra d. 14/9 eller købe dem fra d. 21/9.

iPhone Xr

iPhone Xr fås i 6,1” skærm. Apple skriver, at den med sin Liquid Retina-skærm er den mest avancerede LCD-skærm. Skærmen gør det muligt at se naturtro farver over hele skærmen.

Den har nogle ligheder med iPhone Xs og iPhone Xs Max. Blandt andet det hurtigere Face ID, kamerasystemet, intelligent A12 Bionic-chippen og den trådløse opladning. Derudover er frontglasset lavet i det mest holdbare glas nogensinde.

Du kan forudbestille iPhone Xr fra d. 19/9 eller købe den fra d. 26/9.

Alle tre iPhones fås i flere farver og vi har naturligvis fået covers hjem til alle tre modeller. Gå ind og se vores udvalg eller kom ind i en af vores butikker.

UDSALG

UDSALG

UDSALG

UDSALG

UDSALG

UDSALG

UDSALG

UDSALG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *