Powerbanks

1 til 60 ud af 88

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 ud af 88

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Powerbanks til et hvert behov

I takt med at vi bruger vores mobile enheder mere og mere, bliver efterspørgslen efter powerbanks større. Powerbanks gør det muligt at medbringe ekstra strøm til sin iPhone eller iPad. Pokémonbølgen fik efterspørgslen efter powerbanks til at eksplodere, og den store efterspørgsel har ført til et stort udvalg af powerbanks i alverdens former, farver og størrelser. Hos WeCoverYou kan du finde netop dén powerbank, som passer til dit behov.

Powerbank til iPhone, Android og tablets

Mange af os er ofte på farten eller i færd med at bruge vores elskede elektroniske gadgets.Det er ikke lige altid man har tid til at hænge ud ved stikkontakter og vente på, at mobilen eller vores tablet har strøm på sig igen. Det er her din nye Powerbank eller dit nye Battericover kommer ind i billedet. Vi fører Powerbanks til alle formål, i alle farver og i alle størrelsesordener. Fra det hurtige fiks og den enkelte opladning i ministørrelse på 1000 mAh til mange opladninger og længere ture hvor 10000+ mAh er påkrævet - så har vi helt sikkert en Powerbank, der passer til lige dine behov. Desuden virker alle powerbanks til alle smartphones, så længe de oplades via USB – inklusiv selvfølgelig iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, osv.

Hvorfor anskaffe sig en Powerbank?

Powerbanken giver ekstra liv til dit elektroniske udstyr, når stikkontakten ikke er i nærheden. Lille, praktisk og som oftest kvadratisk passer den gerne i lommen eller håndtasken. Din Smartphone er altid med på farten og et af de vigtigste redskaber til mange af dagens løbende gøremål. Indimellem løber den tør for strøm, men ikke med en Powerbank ved hånden.

Powerbank med Lightning kabel

Oplad din iPhone eller iPad på farten med en powerbank specielt udviklet til mobile Apple enheder. Hvadend om det er til togrejsen, gåturen eller på ferien du skal bruge en transportabel opladning, så passer vores powerbanks lige i lommen.

Farverige iPhone Battericovers

Med et smart batteri cover til din iPhone er du sikret en ekstra lang batterilevetid til din smartphone. Modsat alle andre powerbanks, så sidder battericoveret direkte på din iPhone, så du ikke behøves tilslutte den via et kabel. Bruger du din telefon meget på farten, f.eks. som e-bogslæser, GPS eller til at fange Pokémons, så slipper du med denne indbyggede powerbank for at finde plads til en ekstern en af slagsen. Vores battericovers til iPhone er udført med minimum indflydelse på de oprindelige former og i et stilrent design, som udover at oplade din telefon også giver den et fedt look og beskyttelse. Med andre ord, så mangler du med et battericover kun panserglasset, før din iPhone er komplet beskyttet og hele tiden opladet.

Hvad bør jeg vide om min Powerbank?

De fleste Powerbanks har strøm nok til at genopfylde batteriet til din iPhone eller iPad op til flere gange. Den fysiske størrelse på din Powerbank er som oftest proportionel med den batterimæssige ydelse, men det de tre bogstaver ""mAh"" og så tallet ved siden af, som du skal bide egentligt mærke i.
mAh står for milliampere hours (timer) og er målestokken for den strømmængde, som Powerbanken kan lagre. Vores mindste Powerbanks på 1000 mAh passer rigtigt nok fint ned i selv de mindste lommer, men kan højest oplade din telefon en enkelt gang. De største Powerbanks på 12000+ mAh kan holde alle telefoner kørende i en uges tid, perfekt til miniferien eller festivallen. Kablet til de størstedelen af vores powerbanks er lette at skifte ud. Vi tilbyder både lightning og micro usb kabler til en lav pris.

Powerbanks i lommestørrelse

Hvis du har brug for en powerbank som garant for altid at have strøm på din telefon, men ikke ønsker at ofre pladsen på en stor powerbank, så er der heldigvis også et produkt til netop dig. Hos WeCoverYou kan du købe powerbanks som ikke fylder meget mere end en læbepomade. Perfekt til lommen eller dametasken, hvor den ikke optager væsentlig plads.

Eksempler på antal opladninger for iPhones

- iPhone 5/5C/5S kan oplades 2 gange på 3000 mAh og ca. 6 gange på 9000 mAh. 

- iPhone 6/6S kan oplades 2.25 gange på 4000 mAh og ca. 5.5 gange på 10000 mAh.

- iPhone 7 kan oplades 2 gange på 4000 mAh og ca. 5 gange på 10000 mAh.

Loading... Vent venligst ...