Panserglas

1 til 60 ud af 91

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 ud af 91

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Panserglas i høj kvalitet

Til alle iPhone og iPas modellerne sælger vi panserglas til skærmen, hvilken beskytter mod slag og alle former for ridser. Alle vores panserglas er testet og designet til at være utrolig hårdføre og beskytter også telefonens funktionalitet. Glassene er tilpasset til hver enkelt model og passer 100%. Glasset har en tykkelse på 0,33 mm, hvilket betyder at bl.a. touch og følelsen med telefonen er fuldstændigt intakt.

Stort udvalg af panserglas

Udvalget af skærmbeskyttelse varierer fra model til model, da der bliver fremstillet mange til de mest populære modeller som f.eks iPhone, iPad, MacBook og Samsung. Vi tilbyder dig mange forskellige typer af skærmbeskyttelse, med spændende designs, som er tilpasset forskellige behov. Anti blue ray panserglas fra Remax, ultra tynde panserglas, Privazy panserglas, 3D panserglas - alle vores panserglas er god skærmbeskyttelse og enkelte har særligt interessante funktioner. 

Køb et panserglas før skaden er sket

Det er først for sent når skaden er sket - og en ny skærm (se priser her) til din iPad eller iPhone koster en hel del mere end beskyttelsesglas. Vi vil til enhver tid opfordre vores kunder til at gøre sig selv den tjeneste, at investere i skærmbeskyttelse til fronten. Panserglas til din iPhone er den nok bedste sikkerhed man kan give selv imod de mest umiddelbare slag, ridser og almen slitage.

Vores beskyttelsesglas er lavet ud fra japanske hårdhedsprincipper og har en tykkelse på 0,01-0,33mm afhængigt af modellen. Glassene er 99% transparente og fuldstændigt touch følsomme. Vores pakkeløsning indeholder beskyttelsesglas, renseservietter, microfiber klud og støvfjerner med en letforståelig brugsanvisning, så du selv kan montere dit Panserglas - og ellers gør vi det gerne for dig.

Vores tekniker fra Herning anbefaler Panserglas

"Vores beskyttelsesglas, også mere populært kendt som panserglas, kan være din bedste ven hvis uheldet skulle være ude. Vi modtager næsten dagligt telefoner fra kunder, som vil have skiftet skærmen, da den er flækket i forbindelse med et eventuel tab - Her kan vi heldigvis ofte blot fjerne beskyttelses glasset og vise kunden, at skærmen er intakt, hvilket kan spare kunden op til flere hundrede kroner. Det er en fornøjelse at se hvordan kunden ånder lettet op når de finder ud af at det blot kan fikses med et nyt beskyttelses glas. Derfor anbefaler vi at man beskytter sin telefon/skærm med beskyttelses glas." - Morten

Loading... Vent venligst ...