Opladere

17 vare(r)

pr. side

17 vare(r)

pr. side

Ny oplader til dit Apple produkt?

Mangler du en ny oplader til din iPhone, din iPad eller MacBook? Det kan vi heldigvis hjælpe dig med. Vi har selektivt udvalgt de opladere, som vi mener opfylder alle de mest umiddelbare strømbehov. Hvad enten du konstant er på farten i bilen eller mangler opladere specifikt til de forskellige MacBooks. Vi fører de originale en-ports Apple opladere såvel som multiportsopladere og adaptore, så du kan oplade flere enheder via samme plug. Vi dækker alle basisbehov for strøm og opladning til dine enheder og opdaterer løbende vores portefølje med interessante alternativer.

Bilopladere

Mange af os er altid på farten og bilen er det redskab hvormed man kommer fra a til b. Telefonen ligger som regel og summer sagte i baggrunden - og det koster strøm. Med en biloplader til montering i bilens strømstik kan du nemt, hurtigt og kontinuerligt holde strøm på din Smartphone. Biloplader fås som sæt med dobbeltport eller kun som stikindgang enten med enkeltport eller dobbeltport. Så er der altid strøm på farten.

Standardopladere/Adaptor

De har en tendens til at forsvinde, de her standardopladere - så det kan næsten altid betale sig, at have en backup eller to liggende. Enten til eget brug, eller til venner, familie og bekendtes besøg når de lige står og mangler strøm på telefonen. Vi fører standardopladere med henholdsvis en og to porte og har såmænd også de original iPhone opladere fra Apple på lager. Fås med eller uden kabelstik og med op til fire porte i sort eller hvid.

Magsafe Opladere til MacBook

Magsafe Power-strømforsyningen er forsynet med lightning indgange så du nemt undgår snubleskader og lign. Det hjælper også til at undgå flossede og beskadigede kabler med tiden. Derudover hjælper den magnetiske funktion med en hurtig og sikker forbindelse. Når tilslutningen er sikker, lyser en lysdiode, der er placeret øverst på stikket. Et gult lys angiver, at din bærbare computer er under opladning, mens et grønt lys angiver, at den er fuldt opladet. Strømforsyningen leveres med en ledning, der giver maksimal længde, mens strømforsyningen til væggen (medfølger også) giver mulighed for at rejse på en endnu nemmere og mere kompakt måde. Strømforsyning er udviklet til at være den ideelle rejseledsager, og med det praktiske design kan ledningen rulles pænt rundt om adapteren, så ledningen bliver nem at opbevare. Denne strømforsyning genoplader batteriet, mens systemet er slukket, tændt eller på vågeblus. Den forsyner også systemet med strøm, hvis du foretrækker at arbejde uden batteri.

Loading... Vent venligst ...