Lyd

1 til 60 ud af 124

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 60 ud af 124

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Højtalere, headset og earphones

Står du og mangler lækker lyd til din smartphone, tablet eller laptop? Vi har højtalere og høretelefoner i mange forskellige varianter og til alle formål - og helt sikkert i din yndlingsfarve. Alle vores højtalere er med bluetooth og udvalget af høretelefoner fås både som in-ear og over-ear. Samtlige høretelefoner er med indbygget mikrofon, så man altid kan nappe et opkald på farten. Hvad enten du mangler et sæt billige earphones til alle formål eller står og sukker efter lækre designerpieces der smyger sig kælent om ansigtsformen - så kan du finde det her.

Lækker lyd

Modeller til alle formål - hvadenten til samtale, til strandturen eller med fart over løbeturen. Du kan bruge vores små lækre earpieces til mobiltelefonen eller et par ordentlige hørebøffer til gamingsessionerne eller hyggelige filmstunder i eget selskab. Bærbare højtalere med bluetooth og strop er oplagte til hyggelige grillaftener i haven eller blandt venner på stranden.

Forskellige typer af høretelefoner

Vi dækker de to mest almindelige hovedkategorier for høretelefoner - over-ear-høretelefoner (headphones) og in-ear-høretelefoner (earpieces). Den første type sidder over ørerne og den anden type placeres inde i selve øret. Hvad man er lige er til er en smagssag, men hver især fås typerne i mange forskellige varianter og farver. Fordele og ulemper kan nemmest gøres op i, at typerne fungerer bedre i forskellige situationer. Earpieces virker måske ikke særligt isolererende overfor udefrakommende støjgener, men er til gengæld praktiske og nærmest usynlige, når man bevæger sig rundt på farten. Headphones bidrager klart med den bedste lyd - isolerer støjgener - men kan virke lige voldsomme nok, at slæbe med på en løbetur.

Med din smartphone i fokus

Det er ingen hemmelighed, at vi fokuserer på produkter til din Smartphone (mere specifikt, Apple), så derfor er samtlige vores modeller naturligvis bestilt hjem med mobiltelefonen in mente. Alle højtalere fås med Bluetooth og kan snildt parres med både Apple, Samsung, LG og alle andre smartphones med Bluetooth funktion. Vi fører kun høretelefoner med mikrofon så man nemt, bekvemt og hurtigt kan skifte mellem samtale og musik via et enkelt tryk.

Loading... Vent venligst ...