Kabler

1 til 60 ud af 86

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 ud af 86

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

 

 

Stort udvalg af kabler til iPhone

Mangler du et kabel til din iPhone? Vi har et udvalg af de mest brugbare kabler på markedet samt et mindre udvalg af lidt sjovere kabler med personlighed. Hos WeCoverYou finder du lightning, micro-USB og audio-kabler til alle lejligheder. Hvad enten du er til de standardiserede og originale hvide kabler eller måske foretrækker lidt smarte kabler med smykker til det lejlighedsvise unikke look, så har vi helt sikkert lige det kabel der kan udfylde dit behov.

Vores butikspersonale anbefaler personligt Elite Link MFI Lightning kabel m. mobilholder"tro mig, det knækker ikke lige foreløbigt".

Billige kabler i høj kvalitet

Hos WeCoverYou har vi udelukkende produkter i høj kvalitet. Vi har alt fra billige iPhone kabler og opladere i original kvalitet til MFI certificerede kabler. Er jagten sat ind efter holdbare kabler, så finder du helt sikkert et eller andet her i webshoppen, der kan stille både dig og din iPhone tilfreds. Kablerne fås i forskellige længder, med og uden holder.

Hvad betyder MFI? Lightning?

MFi licensen betyder Made for iPhone / Made for iPad / Made for iPod og det er din garanti for at produktet er udviklet og produceret så det matcher Apples krav og standarder. Et lightning stik, er navnet på det stik som forbinder en iOS enhed via USB kabel til din computer. Før lightning stikket var iOS enhederne udstyret med et 30 bens bredt stik. Dette stik kunne kun monteres på en måde, men det var ikke ligegyldigt hvilken vej man vendte stikket. Et lightning stik har kun 8 ben på hver side og lader sig ikke kue af, at du vender det på den ene eller anden måde. En lille magnetisk genialitet fra Apple.

Det personlige kabel

Du har gjort et stort nummer ud af, at din iPhone skal have et lækkert, personligt og stilrent look. Hele din tilbehørsportefølje består af lutter personlighed fyldt med gadgets og stilrene covers, så dit kabel skal naturligvis passe ind her. Vi har et bredt og farverigt udvalg af kabler til den kræsne iPhone-ejer, så du i det mindste har muligheden for, at give alle ugens dage hver sin farvekode til det helt stort iPhone ladearrangement. Skal det være ekstraordinært eller blot lidt feminint, så har vi også et særligt udvalg af smykkekabler. Den lidt kreative løsning kunne f.eks her være, at man også brugte kablet som armbånd - så er der heller ikke den store bekymring om, at kablet ikke er til at finde igen.

Slidstærke læderkabler

De fleste af os udsætter vores kabler for ikke så få bøjninger, drejninger og snurreture. Det kan være hårdt for belægningen. Med vores lightning kabler skal du i den grad udsætte kablerne for voldsomme kombinationer i brugen førend det knækker eller holder op med at fungere. De er naturligvis MFI certificerede og passer til alle iPhones.

MFI Lightning med kabelholdere

Skal der være helt styr på kablet, så skaf dig dig et af vores MFI lightning kabler med tilhørende mobilholder. Den holder styr på kablet og kan samtidigt bruges som holder til din Smartphone, når den f.eks lader op, eller du lige mangler et hurtigt bord til langtidsturen og Youtube-fikset. Fås i champagne, grå, grøn, lyserød og silver.

 

Loading... Vent venligst ...