Samsung Covers

26 vare(r)

pr. side

26 vare(r)

pr. side

 

Covers til Samsung smartphones

Næst efter Apple og iPhones er Samsung det mest populære Smartphone brand i Danmark, så derfor har vi naturligvis også valgt, at føre et fornuftigt udvalg i covers til de nyeste Samsung Galaxy modeller. Se udvalget nedenfor.

 

Hvilke Samsung modeller fører i covers til?

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment til at inkludere tilfredsstillende valgmuligheder for alle besøgende i både butik og på webshop, men pt. fører vi kun covers til de nyeste og mest populære Samsung modeller. Her i webshoppen finder du covers til Samsung Galaxy S8 og Samsung Galaxy S7.

Samsung Flip Covers

Flip covers til Samsung er ubestridt det meste populære valg til næsten alle Samsung modeller. Vi har Flip covers i forskellige varianter af læder og farver, flip covers med motiv. Flip covers beskytter både forside og bagside, kan bruges som stander til din mobiltelefon og har som oftest også indbygget kortholder.

Samsung Flip Covers med Motiv

De fleste køber covers af to årsager - enten med den funktion, at det skal kunne beskytte telefonen eller også med det formål, at telefonen skal have mere personlighed. Vores motivcovers til Samsung gør begge dele og kan forhåbentligt medvirke til at sprede lidt glæde ude i verdenen, når du hiver mobilen frem.

Samsung Transparente Covers

Samsung telefoner har et lækkert design, så det giver måske ikke mening for alle, at telefonen skal pakkes ind i farver, motiver og smarte designcovers. Vi har derfor forskellige varianter af gennemsigtige covers, hvis primære - og nok i virkeligheden eneste - formål er, at beskytte din telefon uden at gøre sig selv bemærket. 

Loading... Vent venligst ...