iPhone 7 Covers

1 til 60 ud af 185

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 60 ud af 185

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Populært og karakteristisk design

iPhone 7 og iPhone 7 plus er de allernyeste skud på stammen hos Apple. iPhone 7 fortsætter det kendte styresystem og det simple, minimalistiske design, men adskiller sig i sær på Lightning-stikket, som har erstattet det klassiske jack-stik til bl.a. hovedtelefoner. Desuden findes den i to nye farver: Mat sort og en special edition (PRODUCT)RED-rød. Apples karakteristiske design giver dig fri leg i forhold til at beklæde din telefon med lige præcis det cover, du ønsker dig.

Beskyt din telefon mod skrammer

Din telefon har enormt mange værdier iboende i sig - så hvorfor ikke beskytte den med et cover, som tager slaget og mindsker ridser, skrammer og skader? Hos WeCoverYou har vi et stort udvalg af forskellige mobilcovers i forskellige farver, modeller og materialer.

iPhone 7 bagcovers i læder

I forbindelse med lanceringen af den nye iPhone 7 har coverproducenter set sit snit til også at tænke i nye baner, når det kommer til covers. De nye bagcovers til iPhone i læder findes med dyreskindsinspirerede looks, med rene læderlinjer og i smarte kontrastfarver. Nogle af dem er tilmed udstyret med en kortholder, så du kan efterlade pungen der hjemme og stadig have dankortet med på farten.

Flipcovers til iPhone 7

Flipcoveret har banet sin vej frem i bybilledet. Coveret findes i et væld af farver, mønstre og materialevalg; du kan beklæde din iPhone 7 med et flipcover i læder, med det amerikanske Stars and Stripes-flag eller med søde dyremotiver eller noget helt, helt andet. Med et flipcover får du optimal beskyttelse - og med den indbyggede kortholder har du også mulighed for at have dankortet lige ved hånden.

Mønstrede covers til iPhone 7

De mønstrede covers giver dig en enestående mulighed for at give din iPhone 7 et personligt præg. Sæt lidt kulør på din tilværelse med et pangfarvet eller mønstret cover, som på samme tid beskytter din telefon mod tab, ridser og skrammer.

Transparente eller ensfarvede covers til iPhone 7

Det transparente cover er en stilsikker vinder, som bevarer det simple design, som din iPhone 7 besidder. Det samme gør et ensfarvet cover. Mange af de nyeste modeller til iPhone 7 har fine detaljer af guld, sølv eller stærk plast, som giver et elegant touch.

Find os nær dig

Fandt du ikke lige det cover, du ledte efter? Du er meget velkommen til at kigge ind i en af vores forretninger landet over - find den WeCoverYou-butik, der er tættest på din bopæl her, eller ring til vores kundeservice på telefon: 71 74 50 50.

Loading... Vent venligst ...