iPhone 7 Plus Covers

1 til 60 ud af 76

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 ud af 76

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Flot og minimalistisk

iPhone 7 plus er den nyeste i iPhone-familien, og bevidner om Apples store succes, når det kommet til udviklingen af mobiltelefoner. Designet er, som du kender det - simpel, flot og minimalistisk. Med sin skærm på 5,5" er der også større råderum og plads til gode brugeroplevelser - men din iPhone 7 plus er også mere udsat for eventuelle skader og ridser af den grund. Det er altid en fordel at beskytte din telefon med et cover. Se WeCoverYou's variende udvalg nedenfor.

Hvorfor købe et iPhone 7 plus cover?

Det der kendetegner iPhone 7 plus er det stilrene design, som først gang blev set med forgængeren. Men det mest ikoniske træk er den store retina skærm. Udover at være den klareste iPhone skærm til dato, så er det ligeledes den mest farverige. Men alle de heldige ejere af en iPhone 7 plus ved, at denne stærke telefon i et tidsløst design, kommer til en høj pris! Den bedste måde at sikre din iPhones levetid er ved at anskaffe dig et iPhone 7 plus cover, hvilket der findes et stort udvalg af, her på siden.

Lædercover af forskellig art til iPhone 7 plus

Læderlooket har fundet vej til mange af de forskellige covers til iPhone 7 plus. Du kan både få klassiske bagcovers i læder eller dyreskindsinspirerede lædermaterialer, flipcovers i lignende design og med flere forskellige detaljer end nogensinde før. Er du ikke til dyreskind eller indprintede mønstre i dit lædercover, har vi også ensfarvede covers i læder til din iPhone 7 plus.

Flipcovers til iPhone 7 plus

Flipcoveret er kendetegnet ved sin makimale beskyttelsesevne, som beskytter din telefon foran og bagved. Med et flipcover minimerer du chancerne for ridser i skærmen eller skrammer ved eventuelle tab. Hos WeCoverYou har vi et stort udvalg af flipcovers til iPhone 7 plus - du kan finde alt fra marmorinspirerede covers, mønstrede, blomstrede, ensfarvede eller trælook-covers.

Mønstrede covers til iPhone 7 plus

Med et mønstret cover skiller din telefon sig virkelig ud i mængden med skønne farver, kendte citater eller sjove figurer, som vi kender fra tv. Et mønstret cover til iPhone 7 plus giver din telefon et godt, personligt præg - mens den beskytter din telefon mod potentielle skrammer.

Anden beskyttelse af din telefon

Den store flotte skærm på din iPhone 7 plus, står kun skarpt hvis den ikke er overfyldt med små og store ridser fra alverdens ting, som den er blevet udsat for. Kun med et panserglas til iPhone 7 plus er du sikret at din telefons skærm holdes intakt. Er uheldet allerede ude, og din skærm er smadret til al uigenkendelighed, så frygt ej! Hos WeCoverYou har vi autoriserede værksteder fordelt i landet, som udføre professionelle skærmskift på iPhone 7 plus.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vil du hellere se vores udvalg i vores fysiske butikker? Kig forbi din lokale WeCoverYou-forretning og få et overblik over de covers, som passer til din telefon. Du kan finde den butik, der er tættest på din bopæl ved at klikke på dette link eller ved at ringe til vores kundeservice på: 71 74 50 50.

 

Loading... Vent venligst ...