iPhone 6+/6S+ Covers

1 til 60 ud af 107

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 ud af 107

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Populær iPhone, nu gjort større

iPhone 6 plus og iPhone 6s plus er den første af sin slags inden for Apple-familien med sin store Retina HD-skærm i 5,5". Til gengæld er resten af telefonen, som du kender den – simpel, minimalistisk og flot i designet og meget brugervenlig i sit operative system. På grund af det enkle design er der fri mulighed for at skure op for lidt farver med et cover efter din smag.

Værdien af et cover til iPhone 6 plus og 6s plus

Et cover giver din telefon personlighed og sikrer din iPhone 6 plus eller iPhone 6s plus mod skrammer. Vil du have et godt og slidstærkt cover med flotte mønstre eller sjove figurer, kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af finurlige og farverige covers. Er du derimod mere til det simple look, har vi et væld af bumpercovers, som bevarer den minimalistiske stil. Ønsker du fuld beskyttelse, har vi også de populære flipcovers i læder, som lukker tæt om din telefon – og som ofte også er udstyret med en kortholder, så du kan have dine kort med på farten uden at skulle tænke på at have pungen med. Var det ikke et cover til iPhone 6 plus eller iPhone 6s plus, du ledte efter? Vi har også covers til f.eks. iPhone 5/5s og iPhone 6/6s.

Transparente og ensfarvede covers

Bevar det simple design på din iPhone 6 plus eller iPhone 6s plus med et transparant cover eller et ensfarvet cover, som ikke bryder med de enkle linjer. Vi anbefaler altid vores kunder at forsyne sig med et cover, som beskytter din telefon – og disse covers et udmærket til netop dette. Et transparent cover er ofte tyndt i materialet, så telefonen ikke synes større eller fylder mere i hånden. De ensfarvede covers til iPhone 6 plus eller iPhone 6s plus kan fås i både tynde og tykkere materialer. De ensfarvede covers til iPhone 6 plus og iPhone 6s plus fås i smukke, sarte farver, som passer til tidens trends, men også i klassiske kontrastfarver – farver, der aldrig går af mode.

Bumpercovers

Vil du have et cover, som på en simpel, praktisk og smart måde beskytter din iPhone 6 plus eller iPhone 6s plus mod ridser og skrammer? Et bumpercover omslutter din telefon med stødabsorberende TPU- og plastkanter – og så er de simple og fine i designet samtidig. Bumpercoveret beskytter din telefon mod slag og omridser telefonen med lige præcis den farvetone, du ønsker dig. Gå på opdagelse i det store udvalg her på sitet eller i vores WeCoverYou-butikker rundt i landet.

Flipcovers i læder

Det praktiske flipcover til iPhone 6 plus og iPhone 6s plus er til dig, der vil have sine værdier tæt på kroppen, mens du er på farten – flipcoveret er nemlig udstyret med en smart kortholder, som giver dig mulighed for at have pung og telefon i en 2-i-1-løsning. Lige så praktisk som et flipcover er, lige så beskyttelsesværdigt er det. Et flipcover beskytter nemlig både for- og bagsiden på din iPhone 6 plus og iPhone 6s plus på én gang. På denne måde beskytter du hele telefonen mod ridser og skrammer, skal skærmen dog være komplet sikret, bør du investere i et panserglas til din iPhoneFlipcoveret findes i et væld af farver og lædermarterialer, så du kan finde det, der passer til din personlige stil.

Mønstrede covers

WeCoverYou-udvalget af mønstrede covers til iPhone 6 plus og iPhone 6s plus er ikke at kæmmes af. Vi gør et stort nummer ud af at have noget for enhver stil og personlig smag, uanset om du have mønstre i simple designs eller med masser af farver, kendte figurer eller noget helt fjerde. Det er med de mønstrede covers, at du rigtigt kan skrue op for farverne og personligheden på din iPhone 6 plus eller iPhone 6s plus.

Besøg os i butikken

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Du er altid velkommen i din lokale WeCoverYou-butik, hvor vi også har et stort udvalg af covers i forskellige modeller og varianter. Se hvor du finder den nærmeste WeCoverYou-forretning her.

Loading... Vent venligst ...