iPhone 6/6S Covers

1 til 60 ud af 230

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 60 ud af 230

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Den mest solgte iPhone

Den karakteristiske og elegante iPhone er en af Apples helt store succeser. iPhone 6 og iPhone 6s satte nye standarder på markedet, da de udkom i slutningen af 2014 med deres store skærme og forbedrede kamera. iPhone 6 eller 6s er udstyret med en stor, flot Retinaskærm på 4,7”. Retinaskærmen er også noget, som adskiller iPhone 6 og iPhone 6s fra iPhone 5 og iPhone 4. Du har plads til at skrive lange beskeder, se billeder og navigere rundt på hjemmesider uden at være irriteret over små knapper.

Derfor skal du købe beskyttelse til iPhone 6/6s

Det kan være en rigtig god idé at anskaffe dig et cover til din iPhone. På den måde sikrer du dig mod småskrammer fra lommer og eksempelvis nøglebundtet ikke går hen og ødelægger din telefon i længden. Ligeledes sænkes risikoen for, at både skærm og hardware går i stykker, hvis du skulle tabe din iPhone. Hvis uheldet er ude, finder du Danmarks billigste reparationspriser på iPhone 6 og 6s her hos WeCoverYou.

Stort udvalg af iPhone 6/6s covers

Vi har et stort udvalg af covers, som giver dig mulighed for at vælge materialer som kunstlæder, silicone og hård plast. Du finder ligeledes typer af iPhone 6 covers som lædercovers, bumpercovers og flipcovers i mange flotte farver og former. Den mest solgte telefon i 2016 var iPhone 6s, efterfulgt af iPhone 7. Med så mange telefoner på markedet, kræver det ekstra mange unikke covers, så der er et til enhver smag. Vi sælger også covers og beskyttelse til alle modeller af iPadsMacbooks og meget andet.

Lækre flipcovers i læder

Som nævnt har du hos WeCoverYou mulighed for at vælge mellem en lang række spændende covers. En af de helt store favoritter er de mange varianter af flipcovers i læder, som har et eksklusivt look. Samtidig er det ekstremt praktisk, da det dækker hele telefonen ind og kan tages halvvejs af, hvormed brug på farten er nemt og giver dig fuld adgang til alle knapper på din iPhone 6 eller 6s.

Sjove motiver eller flotte mønstre

Er du mere til det spøgefulde og komiske udtryk, sarte pangfarver eller covers i flotte mønstre, er der også råd for dette. Vi har nemlig samlet en lang liste af sjove, pudsige, nuttede og komiske iPhone 6 og iPhone 6+ covers her på siden. Blandt de mange finurlige cover-idéer møder du covers med sjove citater og motiver som de yderst populære Minions, Simpsons, forskellige dyr, en Pokeball og meget andet. Find coveret, der får dig til at smile, og hav altid verdens letteste icebreaker ved hånden. Samtidig undgår du skrammer og ridser i din telefon, hvis du skulle tabe den.

Vi står altid klar til at hjælpe!

Har du svært ved at finde frem til det helt rigtige iPhone 6-cover eller andet tilbehør? Så er du altid meget velkommen til at tage et smut forbi vores forretninger landet over. Her har du mulighed for at afprøve alt det nyeste indenfor vores lille verden af Apple-relaterede produkter. Samtidig får du adgang til al den vejledning og gode idéer til dine valg, som du overhovedet måtte ønske dig. Ring til os på 71 74 50 50, hvis du skulle have spørgsmål eller find og kontakt din lokale butik via mail her.

Loading... Vent venligst ...