iPhone 5C Covers

41 vare(r)

pr. side

41 vare(r)

pr. side

Lynhurtig iPhone med et unikt udtryk 

Med lanceringen af iPhone 5c, blev det muligt at få det brugervenlige IOS styresystem og stærke apple procesorer, nu i et farverigt design, til en fornuftig pris. iPhone 5c er lavet i hård plast ligesom iPhone 3 var og modellen findes i hvid, blå, gul, pink og grøn. Alle med sort forside. Trods det farverige design, så er plastmaterialer et tilnærmelsesvist porøst materiale overfor slag, hvilket gør det til en god idé at anskaffe et iPhone 5C cover, da de både er væsentligt lettere og billigere at skifte, end bagsiden på mobilen. 

Hvorfor købe et iPhone 5C cover?

Vi har vores mobiler med overalt, og derfor bliver de udsat for en del mere end de kan tåle. Mange medbringer deres smartphones på badeværelset når de er i bad, hvilket er et mere fugtigt ”klima” end iPhones er lavet til. Ligeledes tager vi vores smartphones med på festivaler og ferier. Alt sammen er steder hvor telefonerne får en hårde behandling, end de er beregnet til. Derfor kan du til stor fordel anskaffe dig et cover til din iPhone 5c, således den får den længst mulige levetid. Udvalget af iPhone 5c covers, virker ikke blot beskyttende for din telefon, men de har andre funktionelle funktioner, som f.eks. kortholder. Ligeledes er et cover, den perfekte måde at personliggøre din iPhone. Designet på iPhone 5c er unikt, og derfor passer de ikke på de andre iPhone 5 modeller. Derfor har vi hos WeCoverYou et stort udvalg af covers til iPhone 5/5s og SE.

Flipcover med og uden kortholder

Med et flipcover til iPhone 5c gør du det muligt både at beskytte skærmen og bagsiden på en og samme tid. Samtidigt er det en let måde at gøre din smartphone letgenkendelig og give den et personligt udtryk. Ydermere kan du anskaffe dig et iPhone 5c cover med kortholder. Her får du de ovenstående funktionelle og dekorative fordele, samtidigt med at du nu har muligheden for kun at medbringe din telefon med på farten, da du i coveret har en kortholder til f.eks. betalingskort og lignende. Et smart flipcover kan derfor effektivt beskytte bagsiden og skærmen. Er uheldet allerede ude, så husk at du i WeCoverYous butikker, kan få foretaget bagside- eller skærmskift på iPhone 5c, til Danmarks billigste priser.

Bagcover til iPhone 5c

Hos WeCoverYou har vi et stort udvalg af sjove, flotte og stilrene bagcovers. Hvad disse har til fælles er at beskytte bagsiden af din telefon. Men hvilket motiv netop dit cover skal have, er helt op til dig. Vælg i mellem bagcovers med sjove og letgenkendelige motiver, fra f.eks. film og spil, motiverende quotes eller et stilrent look. Vores bagside iPhone 5c covers er alle lavet i hårdplast.

Survivor Griffin cover

Hvis din iPhone 5c for alvor skal kunne modstå fugt, slag og ridser, så er et survivor griffin cover, løsningen for dig. Dette beskyttelsescover med integreret panserglas og vandtæt gummikant, gør din smartphone til en såkaldt ”håndværker telefon”. Coveret er lavet til at være slidstærkt overfor alle faktorer, som din iPhone 5C netop ikke er beregnet til at kunne klare.  

Andre former for beskyttelse 

Den mest effektive måde at beskytte sin skærm på, er ved at anskaffe sig et panserglas til sin iPhone 5c. Panserglas er lavet netop til det formål at modstå ridser og slag.

Loading... Vent venligst ...