iPhone 5/5S/SE Covers

1 til 60 ud af 179

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 60 ud af 179

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

iPhone 5 bliver lanceret

Den karakteristiske iPhone er en af Apples helt store successer. iPhone 5 var Apples første model med lightning indgang, en lidt større skærm og aluminiumsbagside. iPhone 5 og iPhone 5s fylder stadig meget i bybilledet, og med sit enkle og simple design er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvilket cover du kan beklæde telefonen med. Bevar det simple look med et transparent cover eller et bumpercover, som beskytter din mobiltelefon uden at vække alt for meget opsigt.

Mulighederne med et iPhone 5/5S cover

Du kan give din iPhone 5 eller 5S masser af personlighed med et farvet eller mønstret cover; der findes et væld af variationer med bl.a. dyreprints i silikone eller covers med abstrakte mønstre m.m. Vores lædercovers til iPhone 5/5S er slidstærke, praktiske og udstyret med en indvendig kortholder, så du kan kombinere telefon og pung i ét.

iPhone 5/5S lædercovers

Det smarte og praktiske flip-cover i læder er efterhånden en klassiker indenfor iPhone covers. Hos WeCoverYou kan du finde flere forskellige modeller og i flere forskellige farver. Mange af disse lædercovers til iPhone 5 og iPhone 5s har en kortholder, så du kan have kortet på dig anytime. Et bumpercover er både praktisk og smart. Det enkelte design holder din iPhone simpel og fin, mens de stødabsorberende TPU- og plastkanter beskytter din telefon mod slag og skrammer. Du kan få lige præcis det bumpercover, der passer dig –  WeCoverYou har et udvalg af flere forskellige farver.

Transparente og ensfarvede covers til iPhone 5 og 5S

Behold din iPhone 5 eller iPhone 5S simple design med et transparent cover, som udover at beskytte din telefon mod skrammer også kompromisløst bevarer iPhonens oprindelige look. Hvis du ønsker at holde det simpelt, men alligevel gerne vil tilsætte lidt farve til din iPhone 5 eller iPhone 5S, kan du ligeledes finde enkeltfarvede covers, som giver telefonen et et friskt, men støjfrit pust.

Mønstrede covers til iPhone 5 og 5S 

Vil du skrue helt op for farverne, har WeCoverYou et stort udvalg af mønstrede, print- og dyreinspirerede covers til iPhone 5 og iPhone 5S, som kan hjælpe dig godt på vej. Disse covers giver din mobiltelefon masser af personlighed, samtidig med at den bliver beskyttet mod eventuelle skader.

Køb iPhone 5 og 5S covers online eller i vores butikker

Hos WeCoverYou kan du købe covers, tilbehør og beskyttelsesudstyr til dine Apple-produkter online og i vores fysiske butikker – find den butik, der er tættest på dig lige her. Har du spørgsmål, er du velkommen til at spørge i butikken eller ringe til vores kundeservice på telefon: 71 74 50 50.

 

Loading... Vent venligst ...