iPhone 4/4S Covers

1 til 60 ud af 69

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 ud af 69

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Paradigmeskift på smartphone markedet

Apple satte sit aftryk på tech-scenen med iPhone 4 og iPhone 4s. Telefonen har været på markedet i mange år efterhånden, men er stadig populær med sit simple og elegante design. iPhone 4/4s har et brugervenligt og nemt styresystem, touch-skærm og for- og bagkamera.

Hvorfor købe et beskyttelses cover til iPhone 4/4s

Det er altid en god idé at beskytte sin telefon med et godt cover, så du slipper for unødige skrammer eller ridser. Hos WeCoverYou har vi et stort udvalg af covers i forskellige former og modeller, som giver dig mulighed for at vælge lige præcis dét, der passer til dit behov. Der er hundredevis af muligheder for at beskytte din iPhone 4/4s, læs om nogle af dem her.

Beskyt din iPhone 4/4s med et cover

Vil du bevare din telefon så lang tid som muligt, er det en god idé at beklæde din iPhone 4 eller iPhone 4s med et godt og solidt cover, som kan redde den mod potentielle tab, ridser eller skrammer i skærmen.

Transparente iPhone 4/4s covers

Bevar det simple design på din iPhone 4/4s med et transparent cover. Coveret beskytter din telefon mod skrammer og ridser, mens det ikke stjæler for meget opmærksomhed fra det oprindelige design. Med et transparent over går du sjældent galt i byen.

Flipcovers til iPhone 4/4s

Med et flipcover til iPhone 4/4s får du optimal beskyttelse af din telefons for- og bagside - og mange af vores flipcovers er udstyret med en kortholder på coverets inderside, så du nemt kan have både dankortet og telefonen tæt på dig.

Bumpercovers til iPhone 4/4s

Bumpercoveret er, ligesom det transparante cover, det cover, som bedst bevarer det oprindelige look på din iPhone 4/4s. Et bumpercover til iPhone 4/4s har en gennemsigtig bagside, mens kanterne af stødabsorberende TPU og plast omslutter din telefon og beskytter den mod slag og skrammer.

Ensfarvede eller mønstrede covers til iPhone 4/4s

Giv din iPhone 4/4s et personligt præg med et farvet eller mønstret cover. Hos WeCoverYou har vi et væld af covers, som er mønstrede, printede eller med en ensfarvet kulør, som både pynter og beskytter din iPhone.

Kontakt os

Du er altid velkommen i vores butik. Her har vi ligeledes et stort udvalg af covers til din iPhone - og du finder også covers til iPads og Macbooks. 

Find en butik nær dig via dette link, eller ring til os på telefon: 71 74 50 50.

Loading... Vent venligst ...