iPhone Covers

1 til 60 ud af 889

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 60 ud af 889

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Personlig udsmykning eller beskyttelse af din iPhone

Lige siden lanceringen af den første iPhone, har Apple taget verden med storm, med hvert nyt smartphone produkt. iPhones blev derfor hurtigt en af verdens mest anerkendte smartphones og hver iPhone model var en af de mest solgte telefoner i de år lanceringerne fandt sted. Hos WeCoverYou synes vi alle iPhones er unikke, og vi tilbyder et stort udvalg af smarte iPhone covers til alle modeller fra 4/4s til 7 plus’eren.

Hvorfor købe et iPhone cover?

Apple ændrede telefon paradigmet for evigt med lanceringen af iPhonen. For med denne telefon havde brugeren pludseligt ikke blot en telefon i lommen, men også en gps, kamera, computer, mp3 afspiller, radio og router. Men de flere features giver også flere tekniske aspekter, som umiddelbart ikke tåler fugt og slag. Ligeledes er skærmene på iPhones blevet større og skarpere, hvilket også gør dem mere udsatte overfor ridser og slag. Så ønsker du at forlænge din iPhones levetid, så bør du bestemt beskytte den! Og hvorfor ikke gøre det? Når der nu findes covers til iPhones i alverdens; designs, former og farver. Hos WeCoverYou kan du finde netop dét cover, der passer din stil og smag. Vores udvalg af smarte og billige iPhone covers er et af de største i Danmark. Hvis uheldet allerede er ude, og din telefon har lidt en eller anden form for overlast så den trænger til at blive repareret, så kom forbi din nærmeste WeCoverYou butik. Vores kvalificerede værksteder foretager bagsideskift, batteriskift, skærmskift og meget andet på alle iPhone modeller, til en lav pris. Se vores reparationspriser her.

Bumper til iPhones

Ønsker du at beskytte din iPhone mod slag, men samtidigt gerne vil beholde din iPhones eget design, så er dette muligt med et bumpercover.
Bumperen er en plast- eller siliconekant, som sider rundt om siden på din iPhone. Bumperens er en anelse tykkere end iPhonen selv, så hvis du taber din telefon på for- eller bagsiden, så er det kanterne på bumbercoveret som tager slaget.

Sjove genkendelige motiver

Den sekundære funktion iPhone covers har, er at udsmykke din telefon. Giv din telefon dit personlige udtryk med et flot eller måske et sjovt cover, med let genkendelige motiver som f.eks. minions, memes, pokémon eller søde dyr.

iPhone covers i læder med kortholder

Hvis du tit glemmer at medbringe din pung, eller bare synes det er træls at fylde lommerne med ting, så vil et iPhone cover i læder med plads til kreditkort, være lige noget for dig. Ud over at coveret beskytter både for- og bagsiden af din telefon, så gør den integrerede kortholder det muligt altid at have dine vigtigste kort med dig.

Flipcovers

Ligesom iPhone coveret med kortholder, så beskytter et flipcover begge sider af din telefon. De fleste af vores flipcovers har magnetisk lukning, som sikre at hele telefonen er godt beskyttet. Med denne type af iPhone Covers kan du effektivt sikre din telefon mod ridser og slag. Derudover kan du bruge flere af vores flipcovers, som holder eller stand til din iPhone, til når du f.eks. streamer en film på telefonen. Så kan du stille den fra dig og blot nyde filmen uden at få trætte hænder. Kunne du tænke dig samme funktion til en større skærm, så har vi også et stort udvalg af flipcovers til iPads.

Hardcases og silikone covers

Det ikoniske bagcover til iPhone finder du i et utal af designs. Hos WeCoverYou er dette ingen undtagelse. Uanset hvilket udtryk du ønsker din telefon skal have så finder du et eller flere iPhone covers hos os, som vil falde i din smag. Vores bagcovers er lavet i enten hård plast eller silikone. Du kan frit vælge mellem bagcovers med flotte eller sjove motiver. Lige meget hvilket du vælger, vil din iPhone blive bedre beskyttet mod ridser og slag. Hvis du mangler et bagcover, og samtidigt leder efter en powerbank, så bør du se vores smarte iPhone covers med indbygget powerbank, et såkaldt ’battericover’.

Skærmbeskyttelse til din iPhone

Den bedste måde at beskytte sin skærm mod slag og ridser, er med et slidstærkt panserglas til iPhone. Hvilket er et tyndt ekstra stykke stærk skærm, man nemt selv kan monterer på sin smartphone.

Brug for hjælp?

Fandt du ikke det cover du søgte? Eller har du spørgsmål til vores udvalg, priser eller andet, så kontakt os endelig på telefon: 71 74 50 50 eller besøg en af vores butikker.

Loading... Vent venligst ...