iPad Pro 9,7'' Covers

27 vare(r)

pr. side

27 vare(r)

pr. side

Større, stærkere, Pro

Den nyeste generation af iPads - iPad Pro giver dig en enorm power og en mulighed for meget mere end de tidligere tablets. Den nye 9,7" iPad Pro er den mest avancerede skærm, Apple har udviklet til iPads, og højtalerne giver et bredt og detaljeret lydbillede. Den nye og forbedrede iPad er dig stadig skrøbelig i hverdagens ræs. Beskyt din iPad Pro med et solidt cover, som sikrer dig en optimal brugeroplevelse hver gang - uden skrammer og ridser.

Beskyt din iPad Pro

Apple-produkterne er kendte for deres skønne og minimalistiske design, som er simpelt og brugervenligt. Derfor er mange af os også tit betænkelige ved at beklæde vores iPhone eller iPad med et cover, som skjuler det enkle design. Ikke desto mindre har vi hos WeCoverYou et stort udvalg af flotte covers, som så vidt muligt bevarer stilen - og som beskytter din iPad Pro mod slag, ridser og skrammer.

360 grader covers til iPad Pro

Med et 360 grader cover til din iPad Pro får du maksimal beskyttelse. Disse covers er smarte og praktiske og beskytter hele iPad'en mod skader, slag og ridser. Desuden er coveret justerbart og kan indstilles i en vinkel, som passer dig og til det, du skal bruge den til - uanset om du skal tage noter til mødet eller se film i pausen. WeCoverYous 360 grader cover til iPad Pro er fremstillet i flotte PU-læderkvaliteter, som bevarer det stilsikre design, iPad'en er skabt med.

Flipcovers til iPad Pro

Flipcoveret er en klassisker til iPads - de beskytter skærmen og fås i farver, som falder i de flestes smag. I vores udvalg finder du covers i afdæmpede farver og med indbygget kortholder, så du kan lade pungen ligge derhjemme og tage dankortet med på farten.
Flipcoveret er udstyret med en automatisk dvale-funktion, som sætter din iPad Pro på vågeblus, når du ikke bruger den.

Find din lokale WeCoverYou

Vi har også et stort udvalg af covers til iPhones og iPads i vores fysiske butikker landet over. Find din lokale WeCoverYou-forretning ved at trykke på dette link - eller kontakt vores kundeservice på telefonnummer: 71 74 50 50, og så hjælper de dig gerne på vej.

Loading... Vent venligst ...