iPad Mini 1/2/3 Covers

1 til 60 ud af 67

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 ud af 67

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Den populære iPad - nu bare mindre

Med lanceringen af iPad mini blev det pludselig meget lettere at tage sin tablet med på farten. Den lille iPad er meget populær at medbringe på ferien, f.eks. som underholdning på stranden under solbadningen. Ligeledes blev det en bestseller som læringsredskab til mindre børn.

 

iPad mini 1,2 3 giver dig alle skarpe billeder og en rigtig god oplevelse, når du bruger dem. Dine billeder og programmer kommer virkelig til sin ret – og så vejer minierne næsten ikke noget, så du let og hurtigt kan have dem med på farten, uanset hvor turen går hen.

 

Find det helt rigtige iPad mini cover

Alle de nye anvendelsesmuligheder medfører mange flere risici for skrammer og skader. Så skal din iPad mini have den længst mulige levetid, er beskyttelse til den helt sikkert noget, vi anbefaler. Her på siden er der et stort udvalg af beskyttelse og covers til iPad mini. Vi tilbyder alt indenfor neutrale, stilrige, sjove og/eller farvespækkede iPad mini covers. Alt, du skal gøre, er, at give dig i kast med at scrolle ned af siden til du finder noget, der falder i din smag – og hos WeCoverYou kan du få det leveret indenfor de næste par dage. Når du køber et cover til din iPad mini, vil langt de fleste produkter passe til din model. Ikke desto mindre er der en forskel på størrelsen af de forskellige generationer af iPad mini, hvormed du bør blive hvor du er, hvis du leder efter covers til den første iPad mini. 

Leder du derimod efter covers til iPad mini 2iPad mini 3 og iPad mini 4, kan du finde dem via disse links.

iPad mini covers i lækre former og materialer

Der er mange forskellige muligheder i vores udvalg af covers til iPad mini, hvilket giver dig muligheden for at matche din egen personlighed og komfort bedst muligt. Hvor nogle er mest til det lette flipcover, er andre langt større fans af børnesikrede covers, der kan modstå lidt af hvert. Ønsker du et lækkert og stilrigt cover, kan du desuden med fordel rulle ned til de såkaldte ”Kanvas”-flipcovers, som har et eksklusivt og autentisk udseende.

Sjove motiver, mønstre og citater

Blandt vores brede udvalg af iPad mini covers, finder du motiver med M&M’s, en fjollet smiley, en bamse med motorsav og meget andet. Derudover er et hit gerne de mange sjove citater som ”Keep Calm – And don’t touch my iPad” eller et billede af et sødt og sjovt monster og beskeden ”WARNING – Don’t touch my iPad”. Derudover finder du naturligvis en række mere neutrale covers til iPad mini, i alle regnbuens farver. Dermed er der så godt som frit valg på alle hylder – og du slipper afsted med produktet til en ganske fornuftig pris.

Andet tilbehør til din iPad mini

Udover de mange stilrene eller sjove covers du finder til din iPad mini, tilbyder vi også en lang række spændende gadgets og tilbehør. Et af de helt store hits er således vores udvalg af holdere til iPad mini, som gør det nemmere at se film uden selv at holde iPad’en eller at tage tabletten med på farten. Desuden kan du her hos WeCoverYou købe slidstærke panserglas til iPad mini, som sikrer din skærm mod ridser og slag.

Giv os et kald

Har du brug for hjælp, er du altid meget velkommen til at kontakte os pr. telefon på: 71 74 50 50. Derudover kan du finde din lokale forhandler på vores liste her.

Loading... Vent venligst ...