iPad Mini 4 Covers

41 vare(r)

pr. side

41 vare(r)

pr. side

Cover til iPad mini 4

iPad mini 4 er den tyndeste og nyeste af iPad mini-modellerne. Ligesom de andre mini-tablets, har iPad mini 4 en 7,9" Retinaskærm, som optimerer billedkvaliteten og giver dig en rigtig god brugeroplevelse, mens du bruger den – og så er følger den de klassiske Apple-standarder, når det kommer til design: iPad mini 4 er simpel, minimalistisk og superlet at have med på farten.

Hvorfor købe et iPad mini 4 cover?

Du kan nemt have din iPad mini 4 med på arbejdet, som underholdning i bilen eller blot til at læse søndagsavisen på. Uanset hvad du bruger den til, anbefaler vi at du beskytter din iPad mini 4 med et solidt cover, som holder din tablet fri for skidt, og som sikrer den mod ridser, tab og skrammer.

Leder du efter et cover til iPhone eller Macbook i stedet for? Det kan du også finde her jo WeCoverYous website.

Survivor-covers

Survivorcoveret er kendetegnet ved sit kraftige siliconemateriale, som beskytter din iPad mini 4 mod stød, regn, skidt og sand. Med denne form for cover, er din tablet ekstragodt beskyttet. Survivorcoveret er perfekt til dig med små børn eller med en travl hverdag, hvor optimal beskyttelse er et must. Du kan få dem i flere forskellige farver, som passer til din smag.

Flipcovers

Flipcoveret er efterhånden en klassiker både til iPhone og til de mange forskellige modeller af iPads. Coveret er uden tvivl blevet populært pga. det simple og stilede design og den praktiske funktion, som flipcoveret besidder. Et flipcover omslutter din tablet på for- og bagsiden og kan fås i et væld af farver og mønstre. Nogle af vores flipcovers har kortholdere, så du hurtigt og nemt kan have dit dankort og dine værdier med, mens du er på tur.

Mønstrede og farverige covers

Mange af de iPad mini 4-covers, du finder her hos WeCoverYou er fyldt med søde mønstre og flotte farver, som giver din tablet masser af personlighed. Udvalget består bl.a. af et børnevenligt EVA-shockproof cover med håndtag, covers med dyr og figurer, flag eller citater. Der er endda covers, som ligner baglommen på dine jeans. Er du mere til et simpelt og ensfarvet tabletcover, kan du også finde det i udvalget ovenfor.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Du er meget velkommen til at kontakte os på 71 74 50 50, eller i din lokale WeCoverYou-forretning. Se, hvor den nærmeste butik er lige her.

Loading... Vent venligst ...