iPad Air Covers

60 vare(r)

pr. side

60 vare(r)

pr. side

Nyt let og elegant design

iPad Air er lettere, tyndere og mere elegant i designet end de første generationer af Apple-succesen, iPad'en. Den har samme, velkendte brugerflade som de tidligere iPad-produkter - designet er dog minimeret og mere simpelt end tidligere. Det er derfor en virkelig stilren iPad, du har i dine hænder med sådan én som denne. Modellen findes i sort og i hvid, og spiller derfor godt med en lang række covers, som kan beskytte din iPad mod skrammer og ridser.

Minimér chancen for slag og ridser

Med et cover til din iPad Air minimerer du lynhurtigt muligheden for skrammer, slag og ridser på skærmen - coveret tager nemlig slaget i stedet for. Forlæng levetiden på din iPad Air ved at beskytte den med et godt og solidt cover. I vores store udvalg hos WeCoverYou finder du kvalitetscovers i en række forskellige modeller med mønstre, forskellige farver og motiver eller helt simple, som bevarer den elegante stil, som Apple har lagt for dagen med deres iPad Air.

iPad Air 360 grader cover

Et 360 grader cover er en genial investering til dig, der gerne vil have mest muligt beskyttelse. Som navnet indikerer, beskytter coveret din iPad Air hele vejen rundt, og derfor kan du uden bekymring have den med dig stort set alle vegne. Hos WeCoverYou finder du 360 grader covers til iPad Air med mønstre, motiver eller i ensfarvede modeller; der er noget for enhver smag.

Enkelte covers til iPad Air

De ensfarvede covers til iPad Air er de mest simple og enkle i designet, som på smukkeste vis bevarer den minimalistiske designstil, som iPad Air'en er skabt med. I vores udvalg af covers finder du måde tranparante covers, 360 grader covers og flipcovers til iPad Air.

Flipcovers til iPad Air

Du går aldrig galt i byen med et flipcover til din iPad Air. Coveret er udstyret med en dvale-funktion, som automatisk sætter din iPad Air i vågeblustilstand, når du ikke bruger iPad'en, hvilket optimerer batteritiden på din tablet, mens den beskytter den mod skrammer og ridser. Både i vores online shop og i vores fysiske butikker kan du finde flipcovers til iPad Air i forskellige farver eller forskellige mønstre.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Du er altid velkommen til at ringe til vores kundeservicer på telefonummer: 71 74 50 50, eller til at spørge din lokale WeCoverYou-medarbejder i en butik nær dig. Find din nærmeste butik via dette link.

Loading... Vent venligst ...