iPad Air 2 Covers

1 til 60 ud af 63

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 ud af 63

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Elegant og stærk iPad

Apple har lanceret en lang række af skønne og brugervenlige produkter i deres levetid - og iPad Air 2 er ikke en undtagelse! Denne model af den efterhånden klassiske iPad-tablet er tyndere og udstyret med et nyt design til Retina-skærmen, som mange af de andre iPads også er udstyret med. Med en iPad Air får du en skærm, som både er tyndere og bedre, mens resten af iPad'en er fyldt med power. Set med vores briller er det endnu en fantastisk grund til at beskytte din iPad Air 2 med et cover, som forlænger iPad'ens levetid. 

Et cover giver dig en ekstra sikkerhed

Beskyt din iPad Air 2 mod potentielle ridser og skrammer ved at beklæde den med et solidt cover, der giver dig en ekstra sikkerhed i hverdagen. Med et cover behøver du ikke bekymre dig om at skulle tage din iPad Air 2 med på farten eller ved at udlevere den til de mindste derhjemme - coveret tager slaget.

Flipcovers til iPad Air 2

Flipcoveret er efterhånden en klassiker - coveret har med hele vejen siden iPad'ens begyndelse, og er med til at beskytte skærmen på din iPad Air 2, når du ikke bruger den. En anden smart funktion, som flipcoveret er udstyret med, er den automatiske dvale-funktion, der sætter din iPad Air 2 i vågeblustilstand, når flipcoveret lukkes hen over iPad'en. På den måde forlænges også dit batteriniveau. Hos WeCoverYou har vi et stort udvalg af flipcovers til iPad Air 2 - både i ensfarvede modeller eller med mønstre, sjove motiver eller læderlook.

Mønstrede og ensfarvede covers til iPad Air 2

Med et ensfarvet cover til iPad Air 2 bevarer du bedst muligt den minimalistiske og simple designstil, som iPad'en er født med. Du kan også give din iPad Air 2 et elegant touch med et lædercover. Vil du derimod tilføje lidt farve til din tablet, kan du med fordel lade dig inspirere af vores udvalg af mønstrede covers til iPad Air 2, som både byder på velkendte figurer og mønstre til enhver smag.

Vi hjælper dig gerne på vej

Har du svært ved at beslutte dig? Kom ind i din lokale WeCoverYou-butik, hvor du kan se og mærke coveret, inden du køber det. Vores medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål - find den nærmeste forretning lige herDu kan også altid ringe til vores kundeservice på telefonnummeret: 71 74 50 50.

Loading... Vent venligst ...