iPad 2/3/4 Covers

1 til 60 ud af 62

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 ud af 62

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Revolutionær tablet

iPad'en har sat helt nye standarder for vores private såvel som vores kreative og professionelle liv. Den er mobil, den er nem at have med alle steder og den kan overlappe mange af funktionerne fra din smartphone og bærbare computer. iPad 2 er en nyere og forbedret udgave af den oprindelige iPad. Derfor er det også vigtigt at passe godt på din iPad så godt som muligt med et godt cover, der kan tage fra mod skaer og ridser, hvis uheldet skulle være ude.

Smarte Flipcovers til iPad 2

Beskyt din iPad 2 med et cover, som skærmer mod ridser og skrammer hele vejen rundt. Et smartcover eller flipcover til iPad 2 dækker for- og bagside for optimal support. Findes både i ensfarvede, stilede modeller og i mønstrede variationer, som giver din iPad et nyt og personligt look.

Mønstrede covers til iPad 2

Med et mønstret cover kan du hurtigt skifte din iPads udseende med et look, som afspejler din personlighed eller dit humør. Hos WeCoverYou kan du finde mønstrede covers til iPad 2 med bl.a. fine, filosofiske citater, søde dyrefigurere eller dyreskindsinspirerede mønstre. Beskyt din iPad 2 mod slag, skrammer og ridser med et flot og farverigt cover.

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Leder du efter et andet cover end det, du ser her? Eller har du det bare bedre med at handle i fysiske butikker? WeCoverYou har forretninger i hele landet - også nær dig. Find din lokale WeCoverYou-butik ved at trykke på dette link, eller ring til vores kundeserivce på telefonnummer: 71 74 50 50, så hjælper de dig gerne på vej.

Loading... Vent venligst ...