iPad Covers

1 til 60 ud af 332

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 60 ud af 332

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort udvalg af covers til din iPad

iPad er udviklet af Apple i USA og har taget Danmark med storm. iPad'en bruges både privat og i forretningsøjemed og er tillige velintegreret i det danske skolesystem. En iPad er dog ikke en billig lille sag, så det anbefales, at man investerer i et cover til sin tablet, hvadenten formålet er den fuldstændige totalbeskyttelse med f.eks Survivor-serien eller du blot vil sikre den imod ridser eller skrammer.

Hvordan udvælger jeg det rigtige iPad cover til mig selv?

Et klassisk iPad cover behøves ikke være dyrt for at være godt. Selv vores billigste covers beskytter din iPad mod ridser, skrammer og hårde slag. Der findes iPad covers i utallige forskellige farver og materialer, såvel som former. F.eks kan du både finde iPad covers som Flip, Tri-fold og 360 graders totalbeskyttende omslag.Tri-fold covers er f.eks gode i situationer, hvor du du vil se film, da den giver dig forskellige indstillingsmuligheder for højde og vinkel. Er du ligeglad med funktionaliteten, så er der uden tvivl et smart eller sjovt motiv, der falder i hak med din personlighed. 

Beskytter coveret min iPad?

Det korte svar er ja. Altid og hele tiden. Funktionalitet, effekt og formål varierer, men alle vores covers beskytter din iPad. Det kan godt være, at de billigste varianter af f.eks plastikcovers ikke holder til mange ture på betongulvet, men hver gang et cover lidt overlast, har du med al sandsynlighed sparet dig selv og din iPad for en tur på værkstedet. I samme ånd reparerer vi naturligvis også din iPad, hvis skaden allerede er sket :-)

iPad Skærmbeskyttelse

Ønsker du ekstra beskyttelse foreslår vi enten et Panserglas til din iPad fra OTAO serien (Californisk design, japansk kvalitet). Vi tilbyder også skærmbeskyttelse til iPad i andre knap så mærkbare varianter, så du selv kan vurdere i hvilken grad din iPad fortjener den bedste tænkelige sikring mod slag, skrammer og ridser. Beskyttelsesglas kan tage det meste af stødet hvis iPaden tabes og i næsten alle tilfælde er det Panserglasset - og ikke din iPad - der går i stykker. 

Har du spørgsmål?

Vi vil altid gerne høre fra dig, hvadenten du har spørgsmål, konstruktiv kritik eller andet relevant på hjerte. Vores kundeservice sidder klar både her på chatten (nederst til højre) og på 71 74 50 50. Du er også mere end velkommen til at kigge ind forbi en af vores butikker, så vi evt. kan finde frem til lige den løsning, der passer på dit problem.

Loading... Vent venligst ...