Covers

1 til 60 ud af 1316

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 60 ud af 1316

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Specialister i alt til iPhone, iPad og MacBook

Det fremgår jo næsten lidt af navnet, men hos WeCoverYou er vi mest af alt specialiserede i, at få din iPhone, iPad eller MacBook godt dækket ind. Hvad enten skaden er sket og du mangler en hurtig og effektiv reparation, eller din splinternye iPhone 4, 5, 6 eller 7 skal gøres personlig, så hjælper vi dig hjertens gerne. Vi har mere end tusinde forskellige covers til dit Apple produkt og det i begge ender af prisskalaen. I webshoppen finder du covers i hård plast, kunstlæder, i silikone, gennemsigtige eller i læder (ægte/syntetisk). Din Smartphone siger en del om din person, men det gør dit valg af cover i høj grad også - så gør din oplevelse med Apple lidt mere særlig med et personligt og unikt cover. Hos os er din iPhone i trygge hænder.

Covers til din iPhone

I webshoppen finder du et imponerende udvalg af covers til din iPhone - vi har de nyeste, fedeste, bedste og billigste covers til mobil. Hvad enten vi snakker søde motiver eller ultrabeskyttende survivor covers, så finder du utvivlsomt et cover der passer til dine behov, dit personlige udtryk eller overlevelsesturen i vildmarken. Den billige pris er på ingen måde ensbetydende med dårlig kvalitet, da vi nøje har gransket og udvalgt de bedste importører og godt kan lide at købe stort ind. 

Hvilke covers har i til min iPhone?

Vi har covers til alle iPhones, inkl. iPhone 4/4S, iPhone 5/5S/5C/SE, iPhone 6/6S/6+/6S+, iPhone 7 og iPhone 7+. Udvalget af covers findes i stor varietet, herunder bl.a. de smarte flip covers, med eller uden kortholder, gennemsigtige covers, vandtætte covers, de yderste robuste survivor covers og ikke mindst covers i ægte læder. Vi bestræber os på at kunne tilbyde et udvalg der dækker selv de meste finurlige behov eller stilarter. Hvis du savner en bestemt type cover, så er du velkommen til at skrive til os via Facebook eller ringe til vores kundeservice på 71 74 50 50 og gøre os opmærksomme på, at lige din idé til udvalget er helt uundværligt.

Covers til din iPad

Din iPad skal også forkæles. Tablets fra Apple hører ikke blandt de billigste gadgets og du har med al sandsynlighed mange forskellige ting, som du bruger din iPad til. Risikoen for, at man enten taber, ridser eller beskadiger den under transport er allestedsnærværende og det kan ende med, at blive en ret så dyr fornøjelse. Det kan derfor altid anbefales, at man anskaffer sig et cover, hvad enten i den billige eller dyre ende af prisskalae. Alle hver som en tjener de det formål, at beskytte din iPad. At den så også får lidt ekstra personlighed er jo blot en fornøjelig bonus, men du vælger helt selv, om coveret skal være med motiv eller holdes simpelt.

Hvilke covers har i til min iPad?

Vi har covers til alle iPads, inkl iPad 2/3/4, iPad Mini 1/2/3/4, iPad Air/Air 2, iPad Pro og det nyeste skud på stammen, iPad 9,7''. Som tilfældet er det ved udvalget til din iPhone er der også til din iPad mange forskellige valgmuligheder. I webshoppen finder du både almindelige flip covers med bagside og front, såvel som de smarte tricovers der også kan bruges som iPad holder til bordet, så du nemt kan smide en hyggelig film på og tilpasse vinklen efter behov. Du finder også 360 grader covers, som fuldstændigt omslutter din iPad og beskytter den imod alle tænkelige skader. Ønsker du at medbringe din iPad i vildmarken, på overlevelsestur eller hvis du har et arbejde med stor risiko for slagskade, f.eks i håndværkerfaget, så har vi også Survivor serien til din iPad.

Covers til din MacBook

Din MacBook nærmest skriger god stil og lækkert design, så tilbehøret skal matche. I dagens Danmark er laptoppen ofte med på tur og det er ikke uden risiko, så har man muligheden for at yde sig selv den ekstra service, at holde computeren beskyttet bør man også gribe den. Hvad enten vi er ude i simple covers med motiv der yder middelmådig beskyttelse eller tasker og sleeves til din Macbook, som er designet både med stil og ekstraordinær beskyttelse i tankerne, så har vi et lækkert udvalg til dig.

Hvilke covers har i til min MacBook?

Vi har covers til alle MacBooks, inkl. MacBook Air 13,3'' / Retina, MacBook Pro 13,3'' / Retina, MacBook Pro 15,4'' / Retina. Vi kan tilbyde simple covers med forskellige motiver, som f.eks marmor til den stilbevidste, wood covers til den økologisk bevidste sjæl og simple covers med et fuldstændigt clean look. Til de lange forretningsrejser har vi MacBook sleeves med ekstra lommer, til eventyret finder du sleeves i beskyttende neopren med støddæmpende buffer. Medbringer du ofte din MacBook på shoppingturen eller hvis du skal på café med veninderne, så finder du også MacBook tasker med hank i både læder og imprægneret stof.

 

Loading... Vent venligst ...