Brugte iPhone/iPad

Hos WeCoverYou kan du både købe og sælge din brugte iPhone eller iPad. Vi giver brugte Apple produkter nyt liv.

➤ KLIK HER FOR AT SE VORES KØBSPRISER PÅ DIN BRUGTE IPHONE ELLER IPAD

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Hvorfor køber og sælger vi brugte iPhones & iPads?

Som oftest ryger din iPhone, iPad eller MacBook i svinget, fordi der er kommet en nyere model på markedet, eller også føles dit produkt langsommere. Dette kan f.eks skyldes, at de nyere Apps har større krav til processoren, hvilket så kræver en af de nye modeller. Enten det, eller også oplever du slet og ret, at din smartphone, tablet eller laptop har en defekt. Det fantastiske er jo netop her, at ikke alle har samme krav eller forventninger til produktet, som du. Elller også kan en af vores yderst kyndige og fingerfærdige teknikere redde f.eks telefonen i sådan en grad, at en ny bruger af samme ikke vil opleve en mærkbar forskel på, om den har været brugt. Det er vigtigt, at vi får mest muligt ud af den dyre elektronik der cirkulerer i vores samfund - og netop derfor har vi valgt, at puste nyt liv i dine brugte Apple produkter. 

Hvordan foregår det, når jeg gerne vil købe noget brugt hos jer?

De enkelte butikker gør enhederne klar ligeså hurtigt som de modtager dem, så forvent en lind strøm af fuldstændigt nye, næsten nye eller pæne & velholdte iPhones og iPads i webshoppen. Til hver brugt endhed har du 2 års reklamationsret.

Du vælger den pågældende enhed og betaler, hvorefter vi sender den til dig. Du kan også vælge at betale i en af vores butikker og evt. få den leveret dertil. De enkelte butikker har også et udvalg af brugte enheder til salg, som ikke nødvendigvis er at finde på webshoppen. Kig ind i din lokale WeCoverYou for mere info.

Hvordan foregår det, når jeg gerne vil sælge noget brugt til jer?

Det er heldigvis ret så simpelt. Du kigger ind forbi en af vores butikker med dit Apple produkt, eller aftaler nærmere med kundeservice på 71 74 50 50. Vi laver en kort vurdering af din enhed og giver dig en umiddelbar prissætning efter stand. Dernæst beholder vi enheden i op til 24 timer, hvor vi tester den for fejl og defekter. Sammen fjerner vi iCloud aka findmyiphone, men du er naturligvis velkommen til selv at fjerne det inden. Du skal være 18 år for at sælge din brugte enhed, vi udbetaler kun penge via kort og selve tilbuddet gælder i 5 dage fra afgivelsens dato såfremt enheden er i vores varetægt. 

Hvor meget giver i for min brugte enhed?

Priser alt afhængigt af iPhone, iPad & MacBook tilstand. Du kan se en fuldstændig oversigt over vores købspriser her

Loading... Vent venligst ...