Nuu smartphone G3, Blå

1.999,00 DKK

NUU Mobile G3 5,7″ 64 GB – 4G LTE – Dual Camera 13 MP Fingerprint ID Hurtig opladning

Skønhed møder design: NUU Mobile G3 ulåst mobiltelefon med stærk for- og bagside skaber et slående og unikt design, og det ergonomisk buede glas passer komfortabelt i hånden.
Krystalklare opkald og lang batterilevetid: Det unikke glasdesign giver mulighed for forbedret signaldetektering. Det betyder, at du altid har et stærkt signal for både 4G LTE og Wi-Fi. VoLTE-teknologien sikrer også, at din samtale er skarp og klar. Det ultratynde 3000mAh batteri med hurtig opladning og avanceret optimering af batteriets ydelse er designet til at sikre din G3-arbejder hele dagen på kun en’ hurtig opladning.
Stor skærm og fantastiske billeder: G3 giver en udsøgt og hidtil uset oplevelse med en 5,7-tommers HD Plus-skærm i et format på 18:9. Den har også 13 MP + 5MP dobbelt bagkameraer og et 13 MP front kamera, der giver fantastiske billeder, fra nærbilleder til vidvinkelbilleder. Kameraindstillinger giver dig også mulighed for at kontrollere effekter som, at sløre baggrunden for kunstneriske portrætter.
Behandling, bærerkompatibilitet og fleksibel hukommelse, der opfylder dine behov: Den drives af en Helio P25 Octa Core 2.39 GHz processor, Dual SIM 4G LTE, og er kompatibel med alle GSM-operatører. Den indeholder også en 64 GB intern hukommelse og 4 GB RAM. Hukommelsen kan udvides med microSD op til 128 GB.
Højteknologiske funktioner til en skarp pris: G3 telefonen er udstyret med NFC, som indeholder en cool funktion kaldet Android Beam. Dette giver dig mulighed for at sende filer, dele billeder til en anden Android-enhed ved blot at bringe de to telefoner sammen. G3 indeholder også avanceret fingerprint ID og ansigtsgenkendelsesteknologi.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): NUU-G3-BLUE Varekategori: