Nuu smartphone A1+, Sort

499,00 DKK

NUU Mobile A1+. 4”  Android ™ 6.0 Marshmallow 3G, Dual SIM og Bluetooth

A1 + er alt, hvad du har brug for i en smartphone. Den er ikke kun sikkert, pålideligt og overkommeligt, Bluetooth ™ -teknologi, dobbelt SIM og udvidelig lagring, der giver praktiske løsninger til din hverdag. Med A1 har telefoni aldrig været lettere og er den perfekte telefon til den økonomiske forbruger, der ønsker en økonomisk smartphone.
Denne ulåste smartphone rummer en 1,3 GHz Quad Core-processor, der kører på Android ™ 6.0-platformen – A1 + er virkelig god som en budgetvenlig telefon. Men teknologien stopper ikke der, ikke kun er denne telefon aktiveret til 3G, Wi-Fi og GPS, den har også to SIM’er, så hvis du har to telefonnumre, ville du ikke længere behøve to telefoner – perfekt til rejser og holde kontakten med venner og familie.
Denne slanke og lette telefon – vejer kun 108 gram – har en 4,0″ touchscreen, der giver dig mulighed for at tjekke e-mail, tage billeder og se videoer.  A1 + har også et indbygget VGA-kamera, så du nemt kan tage billeder.
Med en 1 GB RAM intern hukommelse og 8 GB indbygget, er A1 + Android ™ smartphone perfekt til dine daglige behov. skulle du få brug for mere plads så har A1+ en microSD ™ slot til op til 32 GB ekstra lagerplads .
for at du kan tale og køre samtidig, har vi med Bluetooth teknologien, sikret du med A1+ kan forbinde håndfri, ikke kun i bilen, men også til Headsets, trådløse højtalere og andre enheder.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): NUU-A1PLUS-BLACK Varekategori: