fbpx

iPhone XI, iPhone 11 eller iPhone X Plus: Hvad er det sidste nye om iPhone 2018?

Rygterne går på, at Apple kommer med tre nye udgaver af iPhone i år og alle tre skulle have samme design som iPhone X – eller i hvert fald et der ligner rigtig meget. Den ene vil dog kun have LCD-skærm, mens de to af dem får OLED-skærm.

Er Apple på vej med en iPhone med en skærm på 6,5 tommer? Det korte svar er ja. I hvert fald hvis man skal tro Bloomberg. Det skriver Reuters.com.

Reuters skriver, at Apple inden året udgang vil præsentere tre nye iPhone-modeller, hvoraf den ene af disse vil være den største iPhone igennem tiderne.

Ifølge oplysningerne fra Bloomberg skulle skærmen være på 6,5 tommer. Holder dette stik, så bliver den en af de største smartphones på markedet. Eksempelvis vil den også have større skærm end Samsung Galaxy Note 8, som har en skærm på 6,3 tommer

Den fysiske størrelse på telefonen skulle dog ikke være større end iPhone 8 Plus. Men da den nye telefon kommer med kant-til-kant skærm er det altså muligt, at få 1 tomme større skærm på samme fysiske plads.

Størrelsen gør også, at der formentlig bliver mulighed for at lave ”splitscreen”, hvilket der også er på Apple iPad.

Apple har ikke kommenteret på de mange rygter. Det er derfor kun rygter og spekulationer.

Foruden en iPhone på 6,5 tommer, så skulle Apple også arbejde på en ”discount”-model. Ifølge oplysningerne skulle den komme med en LCD-skærm, aluminiums-ramme og glas-bagside

Se de nye covers her

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *