Kundeservice: +45 71 74 50 50

iPhone 8 er lige om hjørnet

Generelle Nyheder 8. august 2017

NYE MODELLER I STØBESKEEN

Apple arbejder i øjeblikket antageligt både på iPhone 7s, iPhone 7s Plus og iPhone 8, hvilket kun kan betyde rygtestorm, hype og gisninger ud i det uendelige. Hos WeCoverYou er vi ikke et sekund i tvivl om, at samtlige nye udgaver skal helgarderes på udstyrsfronten og at en reparation til fornuftige penge helst skulle vise sig, at være en øjeblikkelig mulighed. Apple bevæger sig dog hen imod et absolut monopol på deres egne telefoner og alt hvad der forholder sig hertil, så hvorvidt reparationer og hurtige redninger kan lade sig gøre, det må tiden vise. Hold dig opdateret på reparationsoversigten.

Nok om os, nu handler det om det skamløst lækre apparat iPhone 8, som så småt er ved at tage form.

Lækkede billeder (antageligt) af den nye iPhone 8, fronten

... og bagsiden med det opdaterede kamera og look.

2017 markerer 10års jubilæet for iPhone - og Apple rygtedes, at have noget stort i posen til fejringen af dette. Der er ca. en måned til launch af den nye iPhone 8, men pga. Apples ambitiøse planer for enheden, er der allerede en overflod af rygter der gisner om de imponerende features, som telefonen (muligvis) kommer til at indeholde. Apple har antageligt testet mere end 10 prototype iPhone modeller, så rygter omkring design og features varierer ud i det uendelige, afhængigt af leaks og kilder. Vi har samlet de 'rygter', som ser ud til at være mest holdbare.

RADIKALT NYT DESIGN

Den nye iPhone 8 forventes at lancere med et radikalt nyt design, med et kant-til-kant display, hvor f.eks home-knappen er fjernet og frontkameraet gemt godt af vejen. Det rygtes også, at touch-ID helt vil være elimineret eller bygget ind i displayet til fordel for ansigtsgenkendelsessoftware, så skru dit bedste pokerface på og hold masken, for spørgsmålet er jo hvordan den håndterer en sjov grimasse eller dårlig hårdag. Det er dog blot et rygte - og dermed ikke bekræftet, men spændende er det.

iPhone 8 forventes at være i samme størrelsesorden som iPhone 7 og med et langt større display, men med batterikapacitet som iPhone 7 Plus.  Displayet rygtes at være i et fleksibelt plastik OLED materiale i stedet for LCD, hvilket bl.a. betyder, at Apple kan introducere en langt tyndere telefon, som sluger mindre strøm med bedre billedkvalitet. Et OLED display eliminerer behovet for baggrundslyset i LCD'en og OLED display vil være langt mere fleksible end normalt. OLED vil kunne tilbyde bedre kontrast, mere naturlige farver og bedre batteritid. På den anden side har OLED displays ikke samme levetid som LCD og vil være mindre resistent overfor vandskader, som det f.eks har været tilfældet med Apple Watch.

GLASKROP

Hvor Apples telefoner traditionen tro normalt har været beklædt en aluminiumskrop, rygtes den nye telefon at være fuldstændigt iklædt glas, mere lige iPhone 4'eren. Det betyder ikke nødvendigvis at telefonen bliver mere skrøbelig, da hårdhedsgraden for glasmaterialer har set store forbedringer og udvikling gennem årene.  Du vil også opleve langt færre ridser og ridserne vil være mindre tydelige end på aluminiumsoverflader.

VANDTÆT

iPhone 8 forventes at være vandtæt og vil fortsat være modstandsdygtigt overfor regn, plasken fra håndvasken eller en (kort!) nedsynkning i vand. Som altid anbefales det dog, at man ikke tester den slags og i stedet overlader det til tilfældig-uheldighederne. Vandskade dækkes ikke af Apple-garantien. En mere vandtæt iPhone er formodentligt betinget af at ladeporten forsvinder.

HURTIGERE OG VILDERE

Den nye iPhone 8 forventes at indeholde en 10-nanometer A11 Chip som vil være både hurtigere og mere effektiv end nogensinde før.  Plus det rygtes, at features såsom trådløs opladning og optiske billedstabilisatorer til kameraet integreres i begge linser. Teknologien for trådløs opladninger virker dog umoden og på kanten af hvad der kan lade sig gøre inden for fysikkens love. For at markere iPhone 8's status som ekstraordinært eksklusiv vil den kun være tilgængelig i et begrænset udvalg af farver. Grundet de radikale ændringer, som Apple planlægger at introducere i denne OLED iPhone, går rygtet på, at man i begyndelsen skal være særdeles heldig for at få fingrene i sin egen udgave.

ANDRE FORVENTEDE FEATURES

iPhone 8 forventes at inkludere NAND flash memory fra Samsung, hvor f.eks iPhone 7 og iPhone 7 Plus blev introduceret med mulighed for 256gb, forventes iPhone 8 at have yderligere kapacitet. iPhone 8'eren rygtedes at ville være inklusive 3gb RA, ny 3D Touch teknologi og bedre indbyggede højtalere i stereo. Et for mange vigtigt emne er batteritiden og her har flere været ude og sige, at enheden vil inkludere "et langt større batteri" end hidtil. Analytikere og eksperter har desuden udtalt, at iPhone 8 sandsynligvis lanceres med en 10W USB-C vægoplader, som er en klar opgradering fra 5W's opladeren der medfølger til f.eks iPhone 7. Det vil kort og godt betyde, at du kan oplade din iPhone 8 på meget kortere tid.

FORVENTET LANCERING OG PRIS

I de forgående år har Apple typisk lanceret deres telefoner i September, så vi forventer også, at Apple kommer med en udmelding i løbet af næste måned. Rygtebørsen giver dog udtryk for, at lanceringen bliver forsinket pga. tekniske problemer med f.eks. lamineringsprocessen af telefonerne - og skulle efter sigende ikke være den eneste tekniske detalje, som havde lagde sig lidt på tværs. Apple planlægger muligvis at introducere iPhone 8 til september med henblik på at bygge hype op - som jo altid er en god idé - for så først at gøre telefonen tilgængelig i sidste kvartal af 2017.  I seneste kvartal solgte Apple flere iPhones end nogensinde og blev verdens største producent af smartphones. Det er ikke den slags succes der får en virksomhed til at sænke priserne. Tværtimod. Lave priser er et tegn på dårlig kvalitet eller dårligt salg. Ingen af delene passer på Apple, så derfor skal vi regne med at lægge en del tusinde kroner for at få fingre i iPhone 8. iPhone 8 forventes ikke overraskende at blive den hidtil dyreste model på markedet, hvor buddene svinger imellem alt fra beskedne 7000 og helt op til lidt voldsommere 11000kr, så det kunne sagtens blive en dyr fornøjelse, men i og med telefonen fremtidssikres på features, design og indhold, kunne det snildt vise sig, at være det værd.

NYE COVERS & TILBEHØR

Her hos WeCoverYou glæder vi os til at få fingrene i den, så vi kan åbne, gennemteste og undersøge indholdet, og har næsten allerede lagt os i kø - koste hvad det vil! Med til historien hører også alle de muligheder, som iPhone 8 åbner op for. Fra vores side af kan i roligt forvente en bølge af nye covers og tilbehør, der matcher design, stil og glæden ved de nye iPhones, både 7s, 7s plus og 8'eren. Efterhånden som detaljerne omkring telefonerne falder på plads vil vi se på reservedele, muligheder og behov for reparationer til, som altid, fornuftige priser. Tjek udbuddet af covers til iPhone 7 og 7 plus her.

iphone-8-er-lige-om-hjørnet