Kundeservice: +45 71 74 50 50

OEM & ESD

Hvad betyder OEM/Grade A og hvorfor tilbyder vi dette?

Hvorfor vælge os?

Vi bruger  Original Kvalitet (OEM) samt Grade A og importerer via en af Europas største reservedelsleverandører. Alle skærme er testet inden de sendes til os. OEM er det nærmeste man kommer en original skærm, hvorfor vi også altid giver 3 års garanti på disse reparationer (undtagelsesvist batteriskift). Grade A er det næst bedste på marked og vi giver 2 års reklamationsret på disse reparationer (undtagelsesvist batteriskift)

OEM-skærmen, eller Original Equipment Manufacturer, er den pt. bedste skærm der findes på markedet. Priserne er så også derefter, men denne kvalitet er stadigvæk noget billigere end Apples originale. Vi fører denne type skærm til alle vores iPhone reparationer.
Om skærmen: Du vil ikke kunne mærke eller se forskel fra en original skærm. Det er fabrikeret på enten samme fabrik eller udfra samme reglement. Et glas med mere eller mindre samme holdbarhed og i samme kvalitet, som du oplevede ved det oprindelige køb. 

Grade A-skærmen, er den næst bedste type skærm på marked og prisen er helt i bund.
Vi fører denne type skærm til alle vores iPhone reparationer.
Om skærmen: Meget prisbillig alternativ til OEM skærme, skærmen har lidt tyndere glas, billedet og farven kan variere fra den originale skærm.

Gå til iPhone reparationsoversigt
Hvorfor vælge os?

ESD-sikrede værksteder

Reparationer i vores værksteder udføres under ESD-sikrede vilkår. ESD står for "ElectroStatic Discharge". Statisk Elektricitet er et hverdagsfænomen - det må være ganske få, der ikke har oplevet et elektrisk chok efter at have gået over et tæppe og derefter rørt TV´et eller f.eks. når man står ud af sin bil.

Hele telefonen testes inden reparationen påbegyndes og ligeledes i forlængelse af en afsluttet reparation.

Skulle uheldet være ude og enheden ødelægges, så tager vi det fulde ansvar. Enten erstattes de ødelagte reservedele eller enheden erstattes med en tilsvarende model.

Gå til iPhone reparationsoversigt
ESD-sikrede værksteder

Altid bedst

Vi er måske ikke altid den billigste, men vi har ALTID den bedste kvalitet og vi står inde for det arbejde vi laver. Kvaliteten er for os, lige så vigtig som din telefon er for dig. Derfor handler vi kun med OEM og Grade A kvaliteter.

iPhone skærme findes i et hav af kvaliteter, fra Grade B til Original Kvalitet - og typisk kaldes de noget helt tredje i værkstederne.

Forskelle fra Original, OEM, Grade A er bl.a. tykkere glas, behandlet glas, kontrastforskelle, lysere billede, holdbarhed, m.v.

Nedenstående chart viser i grove træk, hvordan OEM forholder sig til andre kvaliteter.

Gå til iPhone reparationsoversigt
Altid bedst