Panserglas fra WeCoverYou.

Panserglas findes efterhånden i mange forskellige varianter. Hos WeCoverYou kan vi tilbyde dig standard, 3D, Anti-Blueray & Privacy Panserglas til henholdsvis Apple, Samsung & Huawei. Vores Panserglas er lavet ud fra traditionelle japanske hårdhedsprincipper og har en tykkelse på ca. 0,33mm, alt afhængigt af modellen. Glassene er 99% transparente og fuldstændigt touch følsomme, hvilket gør vores panserglas til nogle af de bedste på markedet – men hvordan laves Panserglas, som dem du kan købe hos os?

Sådan laves vores Panserglas:

For at nå dertil, hvor vi kan tilbyde dig disse typer af vores originale Panserglas, har glasset været igennem en længere proces. De vigtigste punkter udpensles nedenfor.  Alt afhængigt af type Panserglas er tilblivelsesprocessen forskellig, men alle hver som en har de det til fælles, at de gennemløber ca. 25 processtationer (inkl. kvalitetstjek), inden de pakkes og sendes til Danmark.

➤ Her kan du se en video af, hvordan du monterer dit Panserglas

1. Udskæringen

Det hele starter med en stor glasplade, hvor glasset skæres til, alt afhængigt af udvalgt enhed.

2. Udskæring pasform

Maskinerne kan indstilles efter enhedstype og de udskårede rektangulære glasstykker rundes, formes og skæres til efter behov ved højttryksspuler (vand).

3. Udskæring pasform højtryksspuler

Højtryksspuleren (vand) sikrer ensartede bløde kanter og betyder bl.a. ekstrem præcision, hvor der f.eks ikke slåes fliger eller lign. af.

4. Kontinuerlig opfølgning & kvalitetstjek

Efter hvert punkt testes glasset. Ca. 10 gange i løbet af den samlede proces vil glasset blive undersøgt (enkeltvis!) inden det sendes videre til næste station.

5. Polering

Glasset poleres på begge sider til det har den ønskede tykkelse og drøjde. Denne station er forholdsvis unik for vores leverandør, da den kræver særlige tilladelser.

Det er bl.a. denne station der gør, at vi med god samvittighed godt kan stå inde for, at Panserglas købt hos WeCoverYou er i en ekstraordinær kvalitet.

6. Afvaskning

Glasset vaskes á 4 omgange i 4 forskellige typer rensevæske. Hver væske har til formål at rense såvel som forberede glasset til bagning.

6b. Vask før og efter

Til højre ses glassene før vask og til venstre ses glassene efter, at de har været igennem første rense- & væskebehandling.

7. Bagning

Glasset bages ved 390 grader til det opnår den ønskede hårdhedsgrad. Det er reelt set her, at glas bliver til panserglas.

8. Afvaskning

Glasset vaskes endnu engang og klarggøres til overfladebehandling. Her er det vigtigt, at glassene er fuldstændigt klinisk rene og fri for selv de mindste støvpartikler.

9. Overfladebehandling

Det er bl.a. her, at Panserglassets selvklæbende effekt tilføres vha. diverse overfladebehandlinger. Det foregår i et fuldstændigt aflukket og 100% sterilt lokale.

Det er således også her, at overfladebehandlinger der forårsager henholdsvis Anti-Blue Ray eller Privacy effekterne skabes. Lidt ala magiske Narnia for Panserglas.

10. Silketryk

Det er bl.a. her, at 3D kanterne, mønstre eller lignende imprægneringer af glasset trykkes. Det foregår også i fuldstændigt aflukkede og sterile rammer.

11. Kvalitetstjek

Kvalitetstjek er en løbende og kontinuerlig proces med overraskende mange stationer, hvor mange – MANGE – glas kasseres undervejs.

Ved vejs ende er der endnu et kvalitetstjek inden glassene sendes videre til pakning.

12. Pakning

Det behøves vel næppe videre beskrivelse, men Panserglas pakkes til sidst i fine æsker med renseservietter og lign. tilbehør.

That’s all folks

Tak fordi du læste med – og forhåbentligt lærte lidt om Panserglassets tilblivelse.  Således er processen (i grove træk) altså for, hvordan man laver vores originale Panserglas og det er en af grundene til, at vores panserglas er nogle af de bedste på markedet. Har du allerede købt et Panserglas og vil du gerne lære hvordan du monterer det korrekt, så se denne video:

Du kan se hele vores udvalg af Panserglas ved at gå til følgende link:

➤ PANSERGLAS