Hvor mange opladninger får jeg ud af min Powerbank?

Når man skal ud og investere i en ny Powerbank, så handler det ofte om behov. De nyeste Powerbanks er som udgangspunkt smækfyldt med bang-for-your-buck, men jo mere kraft i maskineriet, desto større er de som regel. Det er ikke alle der  ynder at rende rundt med en Powerbank i lommen, der er større end det, som den har til formål at lade op.

De første par spørgsmål man bør stille sig selv er – hvad skal jeg bruge min Powerbank til? Hvor lang tid skal jeg være væk fra en stikkontakt? Hvor meget strøm kræver min enhed ift. forbrug? Når man har en klar idé om formålet, så har vi her en hjælpende guide til, hvilke Powerbanks passer til dit behov. Vi har Powerbanks fra 2400 mAh til 30000 mAh.

Nedenstående chart viser hvor mange opladninger Powerbanks i forskellige størrelsesordener kan byde din iPhone.

Passer jeres Powerbanks til mine behov?

Det kommer helt an på svarene til dine spørgsmål, men heldigvis har vi med vores udvalg forsøgt at afdække alle behov på forhånd – store som små. De helt små Powerbanks på 2600 mAh er bedst til det hurtige fiks på farten og kan f.eks hænge i nøglebundtet eller rode lidt rundt i bukselommen. De mellemstore Powerbanks kan gå an til weekendopholdet og de helt store Powerbanks er perfekte til festival med vennerne eller ugelange campingture under blå himmel. Så ka’ du med tungen lige i munden ignorere både omkringliggende campister, den flotte natur og blå himmelstrøg, alt imens du fortsat – og lykkeligt – instagrammer selfies i stride strømme.

Nedenstående graf viser hvor mange opladninger tre udvalgte iPhones kan trække på forskellige Powerbanks.

Powerbanks i lommestørrelse

De helt små Powerbanks er nemme at gemme, fylder intet og findes i utallige finurlige udgaver, som f.eks denne “læbestift” på 2400mAh. Er du lidt mere tilbøjelig til at kalde dig selv for den maskuline type, men har du stadigvæk kun én lomme til rådighed og et minimalt behov for store mængder strøm, så er der også patronhylster Powerbanken på 2500 mAh. Til samme behov findes også fuldstændigt neutrale udgaver, der hverken skriger “se på mig” eller risikerer at skabe problemer, når du skal igennem lufthavnen. Lille, fiks og sort Powerbank på 2500mAh med strøm til en enkelt opladning eller to. Perfekt til dig, der lige mangler mere batteritid på farten.

Powerbanks til weekendopholdet

Man kan næsten se det for sig. Dig og din udkårne på weekendtur i den jydske vildmark. I går jer en lille tur i det fri og glemmer alt om verden omkring jer. Mørket falder på – i er faret vild! Noo! Du har naturligvis din Smartphone på dig, for helt dum er du jo ikke og i 2017 er du praktisk talt nøgen uden – heldigt! Du hiver stolt din Smartphone frem og gør dig klar til at åbne google maps… 2%… 1%… *bzzt*. Du løber tør for strøm. Heldigvis har din bedre halvdel medbragt en Powerbank på 8000 mAh med lommelygte. Aftenen er reddet og i finder sikkert hjem igen – hvis i vel at mærke får forbindelse.

Powerbanks til festivallen

At medbringe en Powerbank på f.eks Roskilde Festival er nok ikke den dummeste idé i verdenen. Der er selvfølgeligt opladerstationer rundt omkring, men det er jo ikk’ lige det sjoveste i verdenen at ha’ sin telefon liggende der, alt imens hende eller ham den søde fra gårsdagens vilde aftenkoncert forsøger at komme i kontakt med dig. Med denne Powerbank på 30000 mAh med lommelygte har du strøm til hele ugen og kan samtidigt finde dit telt om natten. Hvis du også er vennernes ven og vil være lidt solidarisk med strømmen mens i 4 mennesker putter jer ind til hinanden i jeres mikroskopiske 2-mands telt, så er der også denne sag med 4 porte på 30.000 mAh. 

Seks eksempler på Powerbanks i forskellige størrelser

Lille videooversigt over 6 (af de i alt 125 forskellige slags du finder i webshoppen). I en verden fyldt med ting der kræver strøm, hvor man samtidigt vil have lidt bevægelsesfrihed, så er Powerbanken ugens uundgåelige.