Kundeservice: +45 71 74 50 50

Handelsbetingelser

Anvendelse

WeCoverYou.dk drives af:
Kava ApS
Odensevej 133
5610 Assens
CVR. nr.: 34881928

WeCoverYou standard salgs- og leveringsbetingelser anvendes ved alt salg fra vores webshop, såfremt andet ikke er skriftligt aftalt parterne imellem. Alle samhandelsaftaler udfærdiges på dansk. Ved bestilling anses køberen for at have læst og accepteret disse salgs- og leveringsbetingelser.

Priser

Priserne er angivet i danske kroner (DKK). Sælger kan frit ændre priserne som følge af ændringer i leverandørpris, toldsats, afgifter og valutakurser m.v. Sådanne ændringer kan dog ikke foretages efter at bestillingen er bekræftet af WeCoverYou.  Alle specifikationer er vejledende. Billedmateriale kan afvige. For seneste specifikationer henvises til producenten. Anførte priser er dagspriser og kan reguleres, såfremt der sker ændringer i afgifter, samt for leverancer fra udlandet i valutaforhold, mv. Alle priser er angivet inkl. moms, ekskl. emballage, ekskl. fragt og leveringsomkostninger, ab sælgers plads.

Betaling

Betalingsbetingelser er enten betaling med Dankort, Visa, Mastercard (ifølge Nets retningslinjer må beløbet først hæves, når varen afsendes) eller netto kontant ved afhentning. Ved betalingskort opkræver vi ikke gebyr. Du kan også benytte MobilePay Online. Ved bankoverførsel el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Du kan også betale med ViaBill. Læs mere om Viabill her.

Bestilling og afhentning

Varer der bestilles elektronisk hos WeCoverYou kan kun afhentes hos WeCoverYou, Odensevej 133, 5610 Assens efter nærmere aftale. Bestiller du varer til afhentning, kontakter vi dig med nærmere informationer omkring muligheder for afhentning.

Leveringsomkostninger

GLS – Pakkeshop 19,00 DKK (Danmark)
Post DK - 49,- DKK (Danmark)

Leveringstid

Leveringstiden for bestillinger via WeCoverYou webshop er normalt 1-6 hverdage, alt afhængigt af valgte fragtmetode og lagersituationen hos vores leverandører. Forsinket levering udover 30 dage fra bestillingsdatoen, giver kunden ret til at annullere bestillingen. Alle varer på webshop er varer vi har på hovedlageret eller i en af vores butikker. Der er derfor risiko for, at varen kan nå at blive solgt i en af vores butikker inden den bliver taget fra til online ordre, hvorfor der tages forbehold for udsolgte/udgåede varer

Reklamation, service og tilfredsheds garanti

Vi giver 2 års reklamationsret på alle covers, tilbehør, brugte telefoner og reparationer med mindre andet er aftalt. Købelovens regler finder anvendelse. Reklamation skal ske indenfor rimelig tid, efter man har opdaget manglen. Reklamation indenfor 2 måneder efter man har opdaget manglen, anses for rettidig. Dette forudsætter fremlæggelse af kopi af faktura ved krav om reklamationsret mv. WeCoverYou forbeholder sig retten til at udbedre fejl/mangler på eget værksted eller eventuelt sende erstatningsvare efter nærmere aftale. Ønskes reklamationen udført hos kunden faktureres kørsel efter statens gældende takster.

Brugsanvisninger:
Bemærk der er som udgangs punkt ikke Dansk brugsanvisning med elektroniske produkter, ved køb acceptere man dette.

Reklamationsretten bortfalder såfremt:
- Der er foretaget indgreb i varen uden WeCoverYou' samtykke
- Fejl skyldes software på produktet
- Varen er beskadiget som følge af ukyndig behandling eller andre eksterne forhold som f.eks. brand, indbrud/tyveri, vand- og væskeskade, transport, m.v.
- Varen er skadet ved forsendelsen eller fejl, som direkte kan henledes på fejlemballering af varen ved returforsendelse.

Bemærk ved brugte iPhones/iPads bør der altid tages komplet BACKUP af data og software inden indlevering til reparation, da reparation og/eller genopretning udføres med forbehold for datatab!
Genopsætninger, genmontering, geninstallation af software og tilretning af dette, dækkes ikke af reklamationsretten.

Reklamationer skal efter forudgående aftale enten indleveres i den butik varen er købt eller ved webshop ordre, sendes til os på adressen Odensevej 133, 5610 Assens. 

Er reklamationen berettiget refunderes (rimelige) fragtomkostninger. Bemærk dog at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav, og at returnering skal ske i forsvarlig emballage.

Tilfredshedsgaranti

WeCoverYou giver 100% tilfredshedsgaranti i 30 dage fra købstidspunktet. Dette betyder, at er du ikke tilfreds med produktet indenfor denne periode, også selvom du skulle have brugt produktet, kan du aflevere det igen (inkl. original emballage og bon) og enten få pengene retur eller bytte produktet.


Bemærk: dette gælder ikke brugte iPhones/iPads og reparationer.

Reklamation ved salg til virksomheder

Ved salg til momsregistrerede virksomheder skal kunden ved modtagelse af varen undersøge denne og skriftligt reklamere eventuelle fejl og mangler uden ugrundet ophold, dog senest 8 dage fra varens modtagelse. Reklamation af fejl og mangler som først opdages efter montering og prøvekørsel af varen, skal ske straks fejlen/manglen konstateres. Ved salg til momsregistrerede virksomheder er der 1 års reklamationsret.

Returret og annullering - salg til private

Dette afsnit gælder for alle bestillinger der er angivet af privatkunder gennem WeCoverYou's webshop.

Privatkunder, der har bestilt varer gennem vores webshop, har 30 dages returret efter modtagelse af varen. Hvis bestillingen leveres over flere gange, gælder de 30 dage fra modtagelsen af de respektive delleverancer. 

Privatkunder, der har købt varen i en af vores butikker, har 30 dages returret efter købet af varen. Ved køb i butik skal varen returneres til butikken igen, varen kan ikke sendes til vores hovedkontor.

Har køber endnu ikke modtaget leverancer af nogen dele af bestillingen, kan bestillingen annulleres uden beregning. Fortrydelse af køb kan ligeledes ske ved at nægte modtagelse af forsendelsen ved levering såfremt vi tydelig gøres opmærksom herpå.

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal dette meddeles tydelig via telefon 71 74 50 50 eller e-mail, salg@wecoveryou.dk, eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. Du skal efterfølgende selv arrangere returnering af varen med Post Danmark eller anden transportør.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Alle former for software der på den ene eller anden måde er endelig registreret, ibrugtaget, kan ikke returneres. Varer, der er specialfremstillede efter aftale, kan ligeledes ikke returneres.

Varens stand når den returneres

Køber hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – varen kan afprøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at der ved fortrydelse af købet kun returneres en del eller intet af købsbeløbet, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Ved fortrydelse af køb returneres som udgangspunkt det fulde beløb, du har betalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, undtaget leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder ej heller refunderes dine fragtudgifter til returnering af produktet), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Er du usikker på om du kan afprøve og returnere varen uden værdiforringelse, så ring eller skriv til os.

Det er muligt enten at aflevere varen hos WeCoverYou, Odensevej 133, 5610 Assens eller sende varen til os. Ordrebekræftelse samt kopi af faktura bør følge returvaren. Bemærk: Vi modtager ikke forsendelser sendt pr. efterkrav!

Returret og annullering - virksomhed til virksomhed

Der er ingen returret ved denne handelsform. Der ydes ikke fortrydelsesret til momsregistrerede virksomheder.

Ansvar - virksomhed til virksomhed

Ved salg til momsregistrerede virksomheder, fraskriver sælger sig ansvaret for forsinket levering.

Kundens myndighed

Ved bestilling enten via websalg, butikssalg, afhentning eller blot ønske om et tilbud bekræfter man, at man er fyldt 18 år og er myndig.

Ejendomsret

Såfremt der gives henstand med betalingen, sker dette i henhold til kreditaftaleloven.

Procedurer ved bestilling af specialfremstillede og tilpassede varer

Ved bestilling af specialfremstillede og tilpassede varer i vores webbutik, gives der ingen returret. Du skal bekræfte din accept af dette, ved at tilbagesende din bestillingsbekræftelsesmail på bestillingen, med følgende tekst placeret i starten af emailen:
"Det bekræftes hermed, at undertegnede accepterer bortfald af returret på nedennævnte bestilling af speciel fremstillet og tilpasset varer", samt dato og dit navn. Vi begynder ikke produktion af din bestilling, før vi har modtaget denne bekræftelse.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos WeCoverYou og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren samt betroede medarbejdere hos WeCoverYou har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.WeCoverYou.dk er indehaver Johnny Nielsen og Karen Anna Hansen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til www.WeCoverYou.dk/ videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos WeCoverYou har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til WeCoverYou via e-mail salg@WeCoverYou.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til WeCoverYou på salg@WeCoverYou.dk eller telefon 71 74 50 50.

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning viawww.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse salg@WeCoverYou.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret 22.05.2017

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til Wecoveryou, Odensevej 133, 5610 Assens, salg@wecoveryou.dk

- Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer :

- _____________________________________________________________________________________________________

- Bestilt den __________/modtaget den ____________________

- navn _____________________________________

- adresse ___________________________________

- underskrift _________________________________

- Dato _____________________________________