Kundeservice: +45 71 74 50 50

Erhverv

Hvad kan vi tilbyde vores Erhvervskunder?

 • 3 års garanti

  3 års garanti

 • Bedste kvalitet (OEM)

  Bedste kvalitet (OEM)

 • Overtager Apple-garanti

  Overtager Apple-garanti

 • Gratis Lånetelefon

  Gratis Lånetelefon

Jeres virksomhed er i fokus

Som erhvervskunde hos WeCoverYou har vi din virksomhed i fokus, uanset om det er i den private eller offentlige sektor.
WeCoverYou har aftaler med mange store, mellemstore samt små virksomheder og uanset størrelsen skræddersyer vi den rigtige løsning, som passer til netop jeres virksomhed. Vi har i dag 40 teknikere ansat, hvoraf vi har teknikere, som udelukkende prioriterer vores erhvervskunder. Vores teknikere klarer reparationen, mens du venter.

Se erhvervsbetingelser
Jeres virksomhed er i fokus

Hvad vil det sige at være erhvervskunde?

Som erhvervskunde ved WeCoverYou står du altid forrest i køen. Vi tilbyder kun de bedste reservedele og bestræber os på, at ventetiden er så kort som muligt. Alle vores kunder får samme gode service og behandling, men jo oftere I benytter jer af vores service og jo større antal enheder I indleverer, desto flere fordele og større rabatsatser vil vi kunne tilbyde jer fremadrettet.

Se erhvervsbetingelser
Hvad vil det sige at være erhvervskunde?

Bliv erhvervskunde hos WeCoverYou og nyd fordelene

Som erhvervskunde får virksomheden direkte rabat på samtlige covers, tilbehør samt reparationer. Samme tilbud indbefatter også alle jeres ansatte, som vil kunne benytte sig af samme erhvervsrabat i privat øjemed. Rabatter og reparation kan tilskrives en erhvervskonto, hvor med I frit kan benytte jer af samtlige WeCoverYou's værksteder i Danmark, såvel som få fakturaer tilsendt i stedet for at betale i butikkerne.

Samtlige af vores værksteder er ESD-sikrede med top-kvalificerede teknikere. Vi forstår fuldt ud, hvor uvurderlig jeres telefoner, computere og tablets kan være, især i pressede arbejdssituationer, men de kan trygt efterlades i hænderne på vores dygtige teknikere.

Se erhvervsbetingelser
Bliv erhvervskunde hos WeCoverYou og nyd fordelene

Mange års erfaring

WeCoverYou har mange års erfaring med reparationer af smartphones og tablets. I dag udfører vi over 4000 reparationer på månedsbasis. I takt med den stigende efterspørgsel udvider vi løbende vores sortiment og bestræber os på, altid at være to skridt foran.

Kvalitetsreparationer og kvalitetsreservedele er grunden til, at vi tilbyder 3 års garanti på alle reparationer med original kvalitets reservedele (OEM). Vi overtager også den resterende Apple garanti ved skærmskift.

Se erhvervsbetingelser
Mange års erfaring

Hvordan opretter I en erhvervsaftale?

Ring til kundeservice på 71 74 50 50 og hør mere om fordelene ved at være erhvervskunde hos WeCoverYou. I er også meget velkommen til at sende en mail på erhverv@wecoveryou.dk indeholdende følgende oplysninger:

Navn/virksomhed,
adresse,
tlf./mobil,
CVR/EAN nummer,
faktura-email samt
kontaktperson.

Se erhvervsbetingelser
Hvordan opretter I en erhvervsaftale?