Kundeservice: +45 71 74 50 50

Erhverv

Hvad kan vi tilbyde vores Erhvervskunder?

 • 3 års garanti

  3 års garanti

 • Bedste kvalitet (OEM)

  Bedste kvalitet (OEM)

 • Overtager Apple-garanti

  Overtager Apple-garanti

 • Gratis Lånetelefon

  Gratis Lånetelefon

Jeres virksomhed er i fokus

Hos WeCoverYou har vi kunden i fokus, uanset om det er den private eller offentlige sektor. Uanset størrelsen skræddersyer vi den rigtige løsning, som passer til netop jeres virksomhed. Vi har i dag 40 teknikere ansat, hvoraf vi har teknikere, som prioriterer erhvervskunder. Vores teknikere klarer reparationen, mens du venter. Hvis ønsket er der mulighed for en lånetelefon.

Se erhvervsbetingelser
Jeres virksomhed er i fokus

Hvad vil det sige at være erhvervskunde?

Som erhvervskunde ved WeCoverYou står du altid forrest i køen. Vi tilbyder kun de bedste reservedele og bestræber os for så vidt muligt på, at ventetiden kun er tilsvarende en kop kaffe eller to. Vi anser alle vore erhvervskunder som ligeværdige i køkulturen. Alle får samme gode service og behandling, men jo oftere i benytter jer af vores service og jo større volumen af enheder i lader os håndtere, desto flere fordele og større rabatsatser vil vi kunne tilbyde jer fremadrettet.

Se erhvervsbetingelser
Hvad vil det sige at være erhvervskunde?

Bliv erhvervskunde hos WeCoverYou og nyd fordelene

Som erhvervskunde får virksomheden rabat på samtlige covers og tilbehør. Samme tilbud indbefatter også alle jeres ansatte, som vil kunne benytte sig af samme erhvervsrabat i privat øjemed. Rabatter og reparation kan tilskrives en erhvervskonto, hvor med I frit kan benytte jer af samtlige WeCoverYou's værksteder i Danmark, såvel som få fakturaer tilsendt i stedet for at betale i butikkerne.

Samtlige vores værksteder er ESD-sikrede med top-kvalificerede teknikere og det er vi naturligvis stolte af. Vi forstår fuldt ud, hvor uvurderlige jeres telefoner, computere eller iPads kan være, især i pressede arbejdssituationer, men tør alligevel godt love, at alt trygt kan efterlades i hænderne på vores dygtige teknikere. Vi ser frem til at høre fra dig.

Se erhvervsbetingelser
Bliv erhvervskunde hos WeCoverYou og nyd fordelene

Mange års erfaring

WeCoverYou har mange års erfaring med reparationer af smartphones og tablets. I dag udfører vi over 4000 reparationer på månedsbasis. I takt med den stigende efterspørgsel udvider vi løbende og bestræber os på, altid at være to skridt foran.

Kvalitetsreparationer og kvalitetsreservedele er grunden til, at vi tilbyder 3 års garanti på alle reparationer med original kvalitets reservedele (OEM). Vi overtager den resterende Apple garanti ved skærmskift.

Se erhvervsbetingelser
Mange års erfaring

Hvordan opretter vi en erhvervsaftale?

Ring til kundeservice på 71 74 50 50 og aftal nærmere eller send en mail på erhverv@wecoveryou.dk med Navn / Virksomhed Adresse Tlf / Mobil CVR/EAN nummer Faktura-email Kontaktperson

Se erhvervsbetingelser
Hvordan opretter vi en erhvervsaftale?